En riktigt grååå dag

HEJ

Gud va det är tråkit idag.... har städat x-lägenheten nu... äntligen=) nu slipper jag skiiten., tur att man har en go pojkvänn som gillar att städa... så ja g fick vara chef över honom lite.. hehe nä då.

Så surt med regn. Ville ha lite snö på nyår men nähä... bara imån, sen får det gärna smälta bort å bli vår tycker jag=) Jag är en riktig vår å sommar tjej!

Är lite förkyld med... å trött... haha å då menar jag mer än vanligt då....

hmmm blev lite tjafs i torsdags om våran tv-bänk i sovrummet...blev så förbannad att jag somnade utan att inviga sängen.... hmm men idag blir det=)

Martin, Fia åså Moa var här på tacopaj igår kväll....trevligt,, men det är konstigt att man kan få reda på saker om sin pojkvänn från nån man inte känner så väl.... känndes lite konstigt må jag säga... hmm... särskilt när han bara säger..." det finns saker som du inte behöver veta!"

Men jag vill ju veta...vill ju dela det....  men men whatever

puss hejsålänge

jag å mannen

Här är jag å gubben fresten... kanske inte världens bästa kort men det är roligt=) visar vem som bestämmer!! Riktigt roligt hade vi på våran inflyttningsfest när kortet togs...25/11-06jag å mannen

gusch vad tråkit det kan va...

HEJ...

Alltså gud vad jag är uttråkad... ligger i sängen å gör ingenting... Dicken kollar på nån sport på tvn... hockey tror jag... det är verkligen inte min grej sport.. hmm.. fast HV kan vara rätt kul å kolla på, men där går gränsen för mej.=)

Tänker på att efter nyår får det vara slut på mitt slappar liv... måste gå till gymmet nu alltså.. finns alldeles för många extra kilon nu.... tänkte kanske börja simma med=) gå in för det ordentligt...men men vi får väll se.

Sen måtte det lösa sej med jobb...den här månaden blir grymt jobbig... har betalt alla räkningar nu å fick 3000spänn av pappa...har ändå bara 1200 kvar.....så jävla surt så jag kan lipa alltså..ibland slår de bara över... HATAR den jävla A-kassan å den nya regeringen.... gör allt för att jävlas känns det som!

Imån ska vi, Dick å jag, städa ut min gamla lägenhet som jag nu överlämmnar till Hsb:s förfogande... ska bli så skönt å slippa skiiiten.... Hyr aldrig ut i andrahand...bara problem.... gud vad jag är negativ idag...hehe.. ibland måste man ju få vara det med...

Nu ska jag tjecka out senaste avsnittet av Prison Break... bye


Puss hejsålänge

Dags att inviga nya sängen=)

HEJ

Idag har vi vatt ute å fart=) Hittade en jättefin sängstomme på
IKEA, en Malm...typ sån som alla har=) skit samma det blev jättebra i vårat jätte sovrum iallafall!!

Igår var jag och shoppade med syrran å Linn! Hur kul som helst å träffa Linn igen, det blir ju inte varje dag precis=) Önskar självklart att hon fortfarande kunde bo i Jätten å vi kunde träffas närsom...men men livet är hårt=) Hoppas allt löser sej Linn!

Hmm.. hade ju värsta förväntningarna på rean.... Hittade typ ingenting på stan. =( . Men vi tog en snabbis till A6 med å då menar jag snabbis... skulle käka midda hos mormor vid 3, 20 över 2 hade vi lite panik. Hittade iallafall ett par brunaktiga shorts, å en rätt konstig tröja.. fast grymt snygg tycker jag=)

Nu ska jag snart gå å lägga mej i den fiiina sängen... kanske ska ta å "inviga" den med mannen ikväll.... hihi... tänk på det ni!

puss hejsålänge

All denna julstress....

HEJ

nu har jag precis kommit hem från "sista dagen på stan innan jul"... var först å käkade på mackmakeriet med Ida Andersson, alltid lika trevligt å träffa gamla vänner! Blir inte så ofta... sen sprang vi lite på stan, jag är ju så duktig å har köpt alla julklappar, men Ida hade nåra kvar...

Gud alltså endel blir ju hysteriska bara för att det är jul!

Nu längtar jag efter mannen... eller rättare sagt bilen=) E så sugen på å köra idag! Fast det e riktigt jävla halt ute så man blir ju lite nervös eftersom jag inte har kört på halt innan. Men men, imån ska jag ta mej till Aneby själv med
Clion, hoppas det skärper tills sej tills det.



Puss hejsålänge

ME BLONDIE?

HEJ

Nu sitter jag här med avfärgning i håret å väntar spännt på att se resultatet... hmm. kanske blir lyckat kanske inte.. haha. Får väl se. Var iallafall så trött på mitt "utseende" att jag var tvungen att göra nåt drastiskt...

Ida Å kommer nog sen, ska bli kul å träffa henne igen, var alldeles för längesen nu igen. Senast var nog våran inflyttningsfest 25nov tror jag... aja alltid kul å snacka lite skit iallafall!

Ikväll blir det fika med barndomskompisarna hos Lollo i Barnarp... ska köpa nån julklapp med för 50spänn, men har ingen aning om vad....... aaaa jobbigt. + att Dicken har tagit bilen å jag får inte se den förens imån kväll=( då blir det ut å köra igen...så skojjit=)

puss hejsålänge

ÄNTLIGEN

HEJ


I onsdags hände det.

Jag fick mitt efterlängtade körkort=)

Helt underbart.

Älskar å köra själv eller med syrran eller med kompisar... så jäkla roligt.... haha fast visst var det lite nervigt när man satte sej  i bilen första gången själv... , men nu går det ju hur bra som helst...

Helgen har varit lugn, myste på relaxen på Rosenlundsbadet i fredags med Dick... *puss*, å igår var vi på julbord med kiosken som hans föräldra äger. Det var gott men inte det goaste julbordet ja har vatt på precis....

Hmm... träffade Nina idag, gled iväg med bilen å hämtade henne för en tur till A6.... köpte avfärgningsmedel till håret... ska försöka bli blond nu innan jul tänkte jag...får väl se hur det slutar... köpte 2 förpackningar för säkerhetsskull.....HAHA... kommer säkert bli förjävligt.

men men. Usch är uttråkad nu... Dick ligger å sover å jag ville busa lite med honom, får nöja mej med Kissen så länge... Hehe.

Puss hej så länge


Det är tur att man har nån som vet hur man torkar tårar


det här e jag fresten, för er som inte vet=)


Hej

Tänkte att om det inte är nån som känner mej som läser bloggen, är det alltid lättare att relatera den till mej, om man iallafall har ett ansikte...

Hmm... idag är jag nervös som faan. Det är inte långt kvar till uppkörningen nu,,, fan vad den spökar för mej, både i drömmar och dagdrömmar... vet inte vad det är jag är så rädd för. Kanske rädd för att misslyckas en andra gång å bli besviken, kanske att alla andra ska bli det....jag vet inte. Ucsh.

Tur att man har en pojkvänn ibland som kan trösta en när man är lessen, som finns där när man gråter för man är lessen för nåt som kanske är obetydligt, men jobbigt just då....älskar dej.

Ska träna med  Nina sen...ska bli kul å snacka lite skit å bränna fett samtidigt=) Var 100år sen jag var på gymmet nu.

puss hej sålänge

Jävla fucking låt.......

HEJ.

Jag blir galen.

1. På min mor som tycker jag äter för många lussekatter å säger:
- (typ) Du är fet. (För andra gången på 1 vecka)

2. På att jag inte kan ladda ner Idol låten Everything changes med Markus...blir typ bara introt..

3. På att det är 2 långa veckor kvar till jul å Dick vägrar säga vad han har köpt=)... HIHI för han vet hur nyfiken jag e. Stygg.


Okej...var bara tvungen å skriva av mej lite...känns mkt bättre nu.... puss hej


Tråkiga gråa söndag.....

HEj!

Hmm.... efter som det är första gången jag skriver blogg, blir jag lite osäker på vad som ska skrivas här igentligen, men jag antar att det ska va om än själv, livet å vad man har gjort på dagen....

Gud vad svårt det är!
Shit!

Jag å Dick tog en runda till A6, jag tjatade som vanligt om att få köra, men fick som vanligt till svars...
: När du har fått ditt körkort Sara, då får du köra så  mkt du vill.....

Ja, Ja tänkte jag.. det är ju förhoppningsvis inte allt för långt kvar, eftersom en andra uppkörning är på gång...

Har lite ångest för det tror jag...kan vakna mitt i natten å tänka på den förbannade korsningen som var i vägen för mej förra gången.... Å när alla säger, "men du kommer klara det denna gången", ja då känner man hur svetten börjar rinna... haha.... nä men det ska nog gå bra... klarar jag inte denna gången så försöker jag igen å igen å igen, ända tills mitt körkort ligger å bränner i fickan.

Hmm... ska hem till mor å far i  Barnarp nu, mannen ska "låna" deras tv för att kolla på fotboll...boring tycker jag, men får väl roa mej med ett bad eller nåt istället. Allt för att det är en vanlig jävla tråkig fuck söndag.

tack för att ni lyssnade! puss hej sålänge 


RSS 2.0