Välkomna!

Får jag väl säga igen till dom jag har skickat inbjudan till fest den 19april. Än är det inte en enda som har svarat=( överhuvudtaget=( buuuuu.

Idag har vart en otroligt seg dag på jobbet. Ovanligt. Nej.
När jag hade slutat åkte jag å Dicken (ja faktiskt) till stallet å tog med Amber. Syftet var att jag skulle ta in Plutten å ge han mat å gosa lite, men när vi kommer dit var hela stallet fullt, så där rök mina planer! Istället fick han lite goodie i hagen=) Han e så söt. Vi lekte istället med Amber på ängen å hon hälsade tom på stora Ceasar! fast hon var lite blyg å kröp därifrån rätt snabbt. men ändå!

Nu ikväll har det varit lungt. Dicks kompis Mangan var här å hade med sej kladdkaka... mums! hehe. Det är inte bra för bantningen det! Det är 12veckor kvar tills vi åker till cypern, å vill jag känna mej någålunda smal då är det bäst att jag skärper mej! Men känner att jag har hamnat i en himla svacka nu där inget är roligt=(...

image87Dicken å Amber
image88Jag å Amber...

eee? god jul?

Skit vad det snöar ute alltså! Man kan ju nästan tro att det är jul/nyår istället för Påsk! helt sjukt. Ja å Dick å Amber har vart i parken nyss å lekt i snön, det är tur att nån tycker det är kul iallafall..själv Ville man ju ha vår NU. Konstiga sverige väder=P

Annars har påsken vart bra.. igår var vi hemma hos min moster å käkade lite påskmat, å idag har mina föräldrar vart med hos Dickens å ätit ännu mera=) gött. Det har varit en lugn å skön helg! Om det inte är allt för skitväder imån ska jag bege mej mot stallet... känner att jag måste rida lite=) å så kommer ju Linn Å Alec hit en sväng på förmiddagen! kul!

throug the monsoon

HAHAHA jag har precis insett att hela Tokio Hotel består av killar! Jag har alltid, alltid trott att hon han som sjunger e en tjej! Så var tydligen inte fallet! Där ser ni hur mycket jag hänger med..hehehe.

Usch försöker hitta lite jobb oxå...både till mej å Dicken. Kanske blir så att vi måste röra på oss lite i Sverige...jag vet inte om jag vill det..både och. Jag trivs så bra i Jönköping å det är nära till allt, men om man flyttar träffar man förhoppningsvis nya människor, vi kan köpa vårt hus på landet om båda har jobb m.m... vi får la se vad som händer i framtiden! Vet inte vart jag skulle vilja bo? Stockholm hade vart kul å jobba i, men där e husen rätt dyra... Sen gillar jag ju skåne, tycker det är så fint=) fina hus till bra priser finns det med, om man kan tänka sej landet å det gör vi ju...helst en liten gård med ett gulligt litet stall=)

imån blir det till stallet! längtar efter Pållen, skulle dit idag först, men sen kom jag på att jag måste gå på VV-mötet idag för annars kommer mamma inte hem.....synd=(

Nu e det Totaly Spies maraton på Jetix!

Laater

Hur svårt kan det va?

Igår var det som alla säkert är fullt medvetna om: Melodifestivalen. Det gifta paret Ida å Adam var här å det bjöds på potatisgratäng å kycklingfilé. Dom hade med sej chips å dip å godis, så det blev en riktig tjockiskväll! Men vi hade trevligt! Ida som jobbar i Skövde hade hört lite smaskigt skvaller om Linda Bengtizing, typ att alla där tycker (tror) att hon e värsta slampan! sant eller falskt? gillar dej iallafall Linda!! För mej är du schlager definierat!

Vad ska man tycka om katten som vann då? Charlotte Perelli.hmm gillar verkligen låten, den är jättebra, men lilla Charlotte. Du var så himla mkt snyggare naturlig!

Imån är det tillbaks till skitjobbet! aaa. hatar. Men som tur är e det bara 4dagars jobb denna vecka pga. långfredagen. skönt.
Nu blir det en film i sängen. Jumper. Hoppas den e nåt att ha!


tjockisklubben, godkväll!

Himla vad jag längtar efter min polle idag.!image86 Det är underbart väder å jag e bara hemma för jag har så himla ont i magen! fast även om jag hade mått 1000%bra, hade jag iallafall inte haft nån bil.=(
Känner bara att jag måste göra nåt kul, det tråkiga jobbet kommer ta kål på mej annars! Guuud kan du inte trolla fram ett drömjobb till mej?

Å ikväll är det viktväktarmöte igen... är det verkligen vad livet handlar om? att banta å städa trappuppgångar? haha det låter så jävla tragiskt=P

Har iallafall Cypern å se fram emot...=) Tänker på det varje dag! Våren går fort alltså, så snart ligger jag där på playan eller åker vattenskoter på havet! =jalla till sommaren nu!

Imån fyller min favvosyster år oxå. Har inte inhandlat henne nåt än, så det blir nog bara ett par strumpor;)men det blir du väl glad för Sis?

welcome to plesenteville!

Igår bokade ja å mannen flygbiljetter till Cypern! så himla gött! blev varken billigt eller jättedyrt..runt 2900p/p slutatade det på, å då åker vi 12dagar i från Landvetter. Perfekt! Ända jobbiga är väntetiden i Budapest på 7h, men vad ska man göra åt saken? Den 19-30juni ska vi vara borta! ÅÅ vad jag längtar!

Nu väntar jag på att Lollo P ska komma. Vi ska åka å rida en liten sväng! Jag har köpt Muffins å ska göra varm oboy som vi kan ha med oss. mysigt! Det är typ jätteskönt ute! Jag älskar sverige när det är sånt här härligt vårväder!


RSS 2.0