Cleaning ladiee

Har ja vatt idag=) varit jätteduktig å städat hela lägenheten! (med lite hjälp av syrran), dammsugit, dammat å torkat golven å diskat! goodie me!

Snart kommer älskling hem!! längtar efter å ge han en stor blöt puss. Å vovven med, fast hon har inte varit så snäll, skällt på en stackars hund å hoppat över staketet å bitit den lite....=( stygg doggie. hmm.

Ikväll blir det piren med älskling å hans föräldrar....ska bli mumma=) hoppas att dom betalar oxå.....hehe nä då, skojjar bara..., men det ska bli trevligt=)

Nu ska jag platta håret lite, så ja e het tills senare!



Puss hejsålänge

LAATER

Me and my sistaaa.

HÖHÖ SÅ HÄR KUL KAN MAN HA DET


image43image44
image45image46


Idag har ja käkat middag hos momå, sen åkte ja å Sofie till A6, där inhandlades det hår färg till mej... gooodie or not goodie färg? vad tycker ni? Själv e ja vääldigt nöjd!


Ja, sen ser ni nog vad vi har roat oss med hela eftermiddagen=) HOHO..... nice.


Snart ska vi dela en fet flööötig pizza från Pappilion.. can´t wait!


Puss hejsålänge


LAATER


Livet enligt mej

image39image40 

Är mode och kläder=) så därför bjuder jag på ett litet smakprov från min gaderob=) jätte nicea kort va? =)

image41image42

Har precis kollat på en film, Rosa. The movie.... En riktigt sån där töntig tjejfilm, som ändå e rätt gullig=) kolla in den om du inte har nåt å göra en regnig tisdagskväll! (eller någon annan dag i veckan)

Nu e det What about Brian, å sen ska ja gå å nana tror jag!

Puss hejsålänge

LAATER

loonely, I´m so loooonely...

...nu när Dicken har dratt till Falkenberg å tatt med sej vovven, så det är ja å kissekatten hemma bara=( men imån ska ja å syrran käka middag hos mormor å sen ska Sofie följa mä hit på pyjamasparty! massa fettit som: godis å chips å COLA=) hehe.

Idag har vi provkört en bil oxå! Den var gigantisk men väldigt go å köra om ja får säga det själv! en citroen picasso Xsara.... en rööd. jättefin=) Plus att bagaget var dööö stort,så där får våran "lilla" vovvsing plats finfint=)



 
Tyvärr e den lite för dyr tror vi...ungefär 30000:- för mkt......men vi får väl se får väl se......=) gillar Citroen... dom e fina....har provkört C4 oxå.....helt underbart med automat=)

Annars idag har jag vatt på ett helt totalt onödigt möte på arbetsförmedlingen.......var finns jobben? hette det.....aaaaaa... dom sa nada om nåt man inte redan visste......så önödigt!!.....


Har hunnit med att införskaffa mej en MP3spelare idag med.....(vet ja e sen) kostade 100spänn på Siba... REA e bra.=)


Nu ska ja gå å leka med katten.

Puss hejsålänge

LAATER


Inte hela vägen fram....

gick det inte den här gången heller........ den andra tjejen fick jobbet på länsförsäkringar, lite väntat, så jag e inte helt förstörd=) tydligen hade det varit väldigt jämnt å han var ju tvungen att välja nån.... jaja nu har jag sommarlov iallafall=) Charlotta från Framtiden sa iallafall att hon skulle ringa till mej direkt om det kom in nåra liknande jobb, så det är ju posetivt!

Fy faan vikket väder det e ute idag...AAAAAa hemska tanke, men tänk om det är så här resten av sommaren? vad  f-n ska man hitta på då?

Idag e det begravning för älsklingens morfar....känner mej lite dålig som inte följde med.......men usch han sa att jag fick bestämma själv, och jag har väldigt svårt för sånnt där...nån gång måste man ju gå, men jag drar ut på det så länge ja bara kan!!!


Tänkte städa lägenheten tills älsklingen kommer så att han blir glad....... har nog hela dagen på mej, för han stannar nog i Aneby länge idag.....Kanske kryper ner i sängen med hunden å katten å kollar på nån mysig film=)

Imån drar älsklingen å hans pappa till Falkenberg, så det blir 2 ensamma nätter.....=( ..... å till helgen blir det nog ut med Ida och Adam, som tyvärr var sjuka å inte kunde komma på midsommarfesten=(, så vi får ta igen det nu!





Puss hejsålänge

LAATER


Lite midsommar bilder

Midsommar i Falkenberg var great så här kommer nåra bilder från det!


150665-36Linn, jag å Sofie
150665-35Sofie å jag på midsommardagen
150665-34 Linn å jag super snygga!
150665-33 Jag testar svartvit funkisen på kameran!


Haha det blev visst bara massa tjejbilder......=) inget på guysen....=)

Happieee midsummerseve

På er alla....Linn, Alec, Ida,Adam ses imån redo å klara=) ska bli jättemysigt å fira midsommar ihop=) Nu har vi precis vart å fixat färdit allting, bytt bil med mor å far, lämnat katten hos mormor och köpt in dom sista ciderna!!!
Så nu e vi redo att fara!!!
Väntar bara på att Hilding å Sofie ska ringa oxå...

Blir ju inget bloggande förens på söndag nu då, men glad midsommar på er alla där ute!!


Puss hejsålänge

LAATER

princess of torpa.

Om jag var prinsessa av Torpa å hade ungefär sådär 12mille över så skulle jag slänga in dom på det här huset i vättersnäs precis vid vättern! yaaammi...Norr/västersida

Kanske drömmen blir sann nån dag?? NOT..

Till staden

Weeiii nu ska jag snart med syrran till staden=) tänkte noppra/vaxa ögonbrynen så jag blir hot till midsommar, samt införskaffa mej en vääldigt het guldig bandue bikini från gina tricot....(om inte tuttarna blir hängiga) haha...sen får det räcka eftersom det är ullared på fredag oxa=) NICE 

så här ser jag ut idag i allafall:

image32

Allt är från Gina Tricot å gammalt som gatan utanför mitt fönster.

Puss hejsålänge

LAATER

Goodíe

gick det på intervjun i morse...... det är 2st som ska få träffa chefen på länsförsäkringar på måndag och jag är en av dom 2!!,fast det var massa folk som hade sökt..... är ganska stolt över mej själv=) Skulle vara så himla gött...länsförsäkringar ligger på Barnarpsgatan å det är typ 200m ifrån där vi bor=) skulle vara så himla bra, hoppas han gillar mej mest!, men vem gör inte det....haha. Nä vågar inte förvänta mej NÅT. Då blir man ju bara besviken......har vatt med om det innan när det har stått mellan mej å en till, men nångång ska det väll vara min tur??


I fredags skulle vi ju haft klassfest här..... Sofie kom i tid kl. 18.00 å sen kom.......ingen mer.....haha misslyckat. jag som hade gjort välkommst drinkar å allt=( .... men vi hade trevligt ändå å tjatade på. Kom på att båda våra mammor är dagmammor å dom hade vatt på samma utflykt på dagen=) världen är liten... haha. iallafall ringde vi å tjatade på Karin å hon kom tillslut vid 10tiden... sen kom Linn oxå å det är ju alltid trevligt=). KL. 00 var alla så trötta å slöa att vi aldrig orkade gå ut... så då blev det sängen med mannen i stället å tjejerna åkte hem till sej.....

Nu i veckan ska det väll inte hända så mkt..på onsdag ska jag på en tråkig grej på arbetsförmedlingen, typ lära sej hur man skriver en bra ansökan.....=( men på torsdag drar vi till Falkenberg för att fira midsommar......längtar efter Ullared oxå, dit blir det en tur på fredag förmiddag=) ska bli hur mysit som helst!


Igår var vi ute å  lekte med Amber och  hundarna Ruff å Robin
Amber fick ett frispel å skulle äta upp Ruff bara för att han tittade på henne... usch ibland får jag bara en stor klump i magen å vet inte vad jag vill med den hunden.


Puss hejsålänge

LAATER


SEXY

Nån som kommer ihåg den gamla dängan med FRENCH AFFAIR- YOu ARE SO SEXY?

GOODIE!!

Beslutsångest

Har jag idag, för ikväll ska vi tjejer ut..från klassen och jag har INGET att ha på mej!!! PANIKIKO!! Har testat alla kläder i gaderoben å ingenting duger=( funderar på att dra till stan å hämta ut lite pengar, men jag vet att jag behöver spara dom, så surt, men det kliar lite i fingrarna kan jag säga så vi får väl se hur det blir med det....=)

UUU har massa att fixa innan kl. 18 idag. Måste städa hela lägenheten, för det ser förjävligt ut. boring.  å så ska jag gå å köpa lite tilltugg till mina gäster ikväll med...hmm får se vad jag kan ordna för mumsigt...

I helgen blir det ensamt, för Dicken ska jobba i den förbannade kiosken.aa. surt. å jag vill inte följa med!


Måste käka nåt med juh.....vad ska ja ha? igår åt vi pizza, så de får bli nåt nyttigt idag! Hamburgare kanske? Haha.


Puss hejsålänge

LAATER

Weeeeiii summerbreak. maybeee.

På måndag ska jag på anställningsintervjuv! Som växeltelefonist/receptionist på ett företag i Jönköping... är ju precis sånnt som jag vill hålla på med! Tyvärr är det ju hela sommaren, men då har jag jobb till sista oktober i såfall.... nice. hoppas. men jag får väll slåss om det med 5000andra oxå..... Det ända man kan göra är ju sitt bästa ......

Idag var sista dan i skolan...... hur nice som helst.... synd bara att provet vi hade idag i inköp och varuhantering var såååå himla svårt. å långt. ucsh då.  men vi fick tårta sen av läraren å det är juh aldrig fel! Sen var Jag, Lina och Sofie från klassen på stan en sväng.....varför är det så att man alltid hittar massa saker när man inte har pengar?
Irriterande som fäään.
Vill kunna shoppa som jag kunde förut...... typ obegränsat, hade ju kläder som få. miss.

Men nästa fredag ska vi till ULLARED. jag har sagt det innan och jag säger det igen: alla kvinnors dröm. HIHI

I helgen kommer Linn hem till staden, hade tänkt sola, men tyvärr ska det juh ösregna..TYPISKT.=(


Puss hejsålänge

LAATER

sannings boken

Har vi kollat i dag.......åå scary å ställa frågor till en bok som sen svarar........Min lärare fick den av oss snälla elever när vi käkade lunch på piren. MUMS. min lärare tyckte att jag skulle fråga boken om jag hade träffat mitt livs kärlek...boken svarade så sannt som det kan bli. Jag frågade oxå boken om jag kommer få ett jobb inom den närmaste framtiden..boken svarade: om ett år spelar det ingen roll....hmmm........kanske ska vinna på lotto då eller nåt=) jippieee.........så hedan efter ska jag leva mitt liv efter sanningsboken! måste bara köpa en själv först........=)

Nu har ja å syrran fläkat i oss massa kladdkaka å jordgubbar...vi köpte även grädde på sprayburk, tyvärr missade vi att det stor Soyagrädde på, så det smakade skiiiit.

så här hotta var vi när vi var i köpenhamn iallafall.........men..........vem är vem?

image31

Nu måste jag plugga.........sista dagen imån=)

Puss hejsålänge

LAATER

fucking jobb

är det man har...först sa dom ni får den här månaden på er.......å sen igår, nää om du inte börjar sälja nu ordentligt denna veckan ryker du......så på torsdag lär jag ju vara arbetslös. Igen. aaaaaa. blir så trött. Då skiter jag i det...då tänker jag ha sommarlov å leva på a-kassan hela sommaren. som en jävla white trash girl......  som tur e har man ju fått lite skattepengar å 3ooo till, sen får jag ju lite lön denna månaden å lite nästa, så det ordnar sej väl alltid antar jag.  men så jääävla surt ändå. känner inte alls för att gå dit å vara glad ikväll..... vill vara hemma å deppa. eller gå ut å äta glass i solen å bada i vättern.

Hela dagen får jag spendera inomhus oxå, för jag har massa skol grejjer å fixa....aaaaaaaa. fast ska smita väg en liten stund med dicken till A6, han måste ha en ny skjorta.

Nu ska jag äta vårullar å vara ännu mera glad.......haha

Puss hejsålänge

LAATER


Uppdrag

Har jag för många av idag.... jag ska tvätta, åka å klippa klorna på hunden, plugga å jobba ikväll........usch.....det ända jag känner för är att lägga mej ute i solen å pressa å bada.......
Igår badade vi med Amber i Axamosjön.....haha... vad hon hoppade efter än när man försökte springa i vattnet..jätteroligt... =)
Längtar som fään efter att både ja å Dicken ska ha semester nu... blir så mkt roligare=)
Hans morfar dog fresten i lördags...sorgligt, men ändå skönt att det gick så fort...så slapp han lida å så...

Midsommar kommer bli kanooon... ja å sofie har bestämmt att vi ska till Ullared en sväng på midsommarafton, en snabbis bara.......=) LÄngtar=) männen får stanna hemma å fixa i stugan=)
Sen har Sofie lovat å baka rulltårta. MUMS. finns det nåt godare? vad tycker ni?

Det är sånna här varma dagar man önskar att man hade balkong...eller ett eget hus. Helst med en jättepool ute. Haha....drömma går ju=)

Nähe....ä väl bäst å sätta igån med tvätten... fy.

freesten. snackade med en klasskompis idag......hon känner en gamal "´kär" vän till mej.... tydligen har han förändrats en hel del, å inte till det bättre då tydligen.. synd. Låter inte som den killen jag kännde..
screw that...inte mina problem ändå=)



Puss hejsålänge

LAATER




nåra skööööna timmar i solen

Har vi haft nu=) Vatt nere vid vätterstranden med Hilding/sofie, Anders och Tomas.. å solat å badat lite...eller jag har badat, inte dicken. förstås...BAD KRUKAN. heHE... Jag tyckte iallafall det var jätteskönt i vättern! Underbart med sommar=)

Puss hejsålänge

LAATER

My new old Pumps

Jaha...hmmm sveriges nationaldag idag... Har jag inte firat ett skit.  Har ni? hmm... har sovit bort mest hela dan känns det som. Vart på a6 en sväng å köpt hårfärg, tänkte fixa lite slingor nån dag + att jag köpte foundation....äntligen! har saknat det lena kletet mot ansiktet=)
Sen har jag äntligen klackat om mina svarta pumps, det var verkligen på tiden!! Så nu har jag jag typ ett par nya skor helt plötsligt=) how fun is´nt that?
Har vatt skönt å vara lediga både jag å Dicken idag iallafall=) alltid trevligt å tillbringa dagen med sin älskling=)

Å nu pågår sista avsnittet av Greys Anatomy för säsongen........SAD. hur ska jag klara mej utan Grace Memorial Hospital ända till hösten? Jobbigt.

Slapp jobbet idag iallafall. Igentligen ska tele2 sälja även på röda dagar, men mitt kontor BBP, ansåg att dom inte ville störa på röd dag... göööött.

Skönt är även att det bara e 6 dagar och  två prov kvar i skolan!.

Usch min mage e helt uppsväld efter middag på Martini, morotskaka hemma nyss å sånna där hjärtan med ost smak.....uhuuu....


Puss hejsålänge

LAATER

prov helvete

Hade vi idag i reception..... ... förövrigt var provet skitsvårt (inte bara enligt mej) .... men det var vissa uppgifter som jag tror gick hyfsat iallafall... *hoppas* ... mmmm.
Efter det lyssnade vi på nåra från Proffice, dom sa la inte sådär jättemkt..det hela var över på en halvtimme... så vid halv 12var jag hemma igen... Jag har iallafall uppdaterat mitt CV å så på deras hemsida...

Redovisningen igår blev la sådär......hahaa... fast vissa gillade visst Westlife så det var uppskattat!.... Läraren hade iallafall betyg snack sen... eftersom jag typ inte har vatt på  kommunikationen så mkt så har jag fått lite hemuppgifter, blir dom bra kan jag få VG iallfall i kursen.....det trodde jag inte! Men ibland är jag bra på att fjäska. hehe. skojjar bara.

Å imån skulle ju Maria komma hit för vi skulle fixa vårat grupparbete i Inköp och varuhantering......då säger hon idag att hon har hoppat av! 1dag innan, så nu får jag fixa hela arbetet själv.... aaaaaaaa. blir sååå trött.! men men det är väll bara att ta då...

Nu måste jag gå ut med stackars Ambrer......annars kanske hon kissar på mattan. fast det skulle hon aldrig göra.


Puss hejsålänge

LAATER


westside

hohoho....nu har jag slängt ihop en otroligt kass redovisning.......jag kom på igår att det var sista ggr på kommunikationen idag, å jag ska redovisa...... VAD? fick panik å tänkte skita i det igår kväll, men i natt kom en dröm till mej att jag ska redovisa om WESTLIFE hahaha helt cpit..... men så får det bli, så hela morronen nu har jag suttit å letat fakta om mitt gamla favvorit pojkband.... kl. 13 idag ska redovisningen hållas. å det kommer bli sååå dåligt... för jag kan ingenting! haha....men då har jag i allafall gjort den!
Å imån har vi prov på reception, faaan har pluggat nada. No karaktär här inte...

ÅÅÅ vad jag längtar till sommar lovet nu! Midsommar i falkenberg med gubben, Ida å Adam, Hilding å Sofie och förhoppningsvis Linn å Alec, som vi fresten var på examensfest hos i lördags.... jättetrevligt å sååå god mat=)

Nu måste jag ut med hunden innan skolan, som förövrigt höll på å äta upp Molle igår. 2 gånger. PINSAMT.


puss hejsålänge

LAATER

Det är nåt hela tiden....

Nu e Dickens morfar dålig, riktigt dålig alltså..... typ att han kommer lämna denna världen inom det närmaste dygnet tror jag.... =(  jag blir så lessen för Dicken å hans familj, dom har haft många motgångar under våren nu... snart måste det hända nåt posetivt!
Vi skulle juh till göteborg imån å fira Linn å Alec, det har jag sett fram emot jättelänge, så nu får vi se hur det blir med det.... antingen åker jag själv eller inte alls....... FAN.

skit väder är det ute med........ fy.

Fast idag hände det en kul grej, vi fick bröllops inbjudan till Smuffe å Marias bröllop i Motala, den 1 september, usch jag kommer lipa ihjäl mej, det gjorde jag på min kusins bröllop för 3år sen.....hahaha.ja å en tjej till i hela kyrkan....=) ja e som sagt vääääldigt blödig av mej...!

Nähe nu MÅSTE jag gå å börja plugga....har massa att ta igen!


Puss hejsålänge

LAATER

RSS 2.0