bullat upp..

Nu har jag bullat upp för en helkväll för mej själv! Dicken är ju på avslutning med sina kollegor idag, så jag blev ensam hela kvällen...då är man ju tvungen att ha lite cola å chocklad! Nu GG!

en snabbis på stan..

Jag tog med mej Nina en snabbis på stan...men lite hann vi handla ändå! För mej blev det ett par korta militärshorts, en röd hög kjol å ett vitt linne+ ett par svarta tunna leggings. NÖJD. Nu har jag verkligen kläder så det räcker inför resan=) Får nog ta ut nåt från resväskan tror jag, man vill ju gärna kunna ha med sej nåt nytt hem sen oxå=)
Nu ska jag tvätta, å sen är det ju GossipGirl! Underbart!

Bilder på huset!

Här kommer lite bilder på vårt hus! Dom är inte så bra, eftersom jag bara hade mobilen tillhands, dessutom är det inte våra möbler som syns på bilderna, utan de som fortfarande äger det till 90%.







Hallen, vardagsrummet, storatoan, tvrummet, köket,hall övervåning, sovrum, sovrum, utanför!

Packa väskan!

Nu håller jag för fullt på att packa ner kläder å annat till Cypern! En del kläder måste dock tvättas först, men det mästa är nedpackat! gött!Som jag har sagt innan ska det bli så himla underbart att komma bort ett tag... bara njuta av solen å ta det lungt i poolen=) Det första jag ska köpa när jag kommer ner dit är en poolfåtölj där kan jag ligga hela dagarna å ringa i en klocka när jag vill att Dicken ska servera mej en iskall drink...mooohahaa. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar nu!

Helgens festligheter

LÖRDAG KVÄLL:

Var vi ju hos Angelica å Andreas i Barnarp..där bjöds det på vin och snacks å vi spelade spel och hade allmänt trevligt! Nu är det ju så att man inte dricker så ofta längre...haahaa. Det visades ju för mej iallafall! mådde rätt så illa när vi kom hem framåt halv1 tiden... men det var det värt! var vääldigt trevligt iallafall!
 haha. vi var lite dragna både Angelica å jag. mäst jag.


SÖNDAG:

Jag vaknade vid 10-tiden, rätt pigg faktiskt, men låg kvar å drog mej i nån timme. Sen städade vi våran skitiga lägenhet, för att sedan fortsätta för att börja städa på mitt jobb. Ví städade 6trappor innan vi gick hem å satte på fika, för Martin, Fia å lilla Moa skulle komma. Dom stannade ända till halv 6, å vi var ännu inte färdiga med städningen, det var 8trappor kvar. Jag fixade 2själv, medans Dicken hämtade våran bil i Barnarp. När han kom åkte vi hem å åt...sen städade vi det sista. var hemma ungefär vid 20i10. Fan vikken rolig söndagskväll alltså=(


NU ska jag gå till jobbet. Är bara 3 dagar att jobba, sen Cypern!!! Jag behöver verkligen semester!

bilder från idag!




Mooohaaa massa grymma djur! Safarie Parken var helt klart roligast! Nu ska vi hem till Angelica i Barnarp å supa till det lite!

Nu åker vi till Kolmården!

Å tönt som jag är ska jag ta massa kort på alla djuren å lägga upp i bloggen! blir väl imån, för idag är det fullt upp!

 arrrr. Vi får akta oss för att gå för nära Tiger World.


Jordgubbar doppade i choklad

Nu ska vi äta fläskfilé, pommes å bearnés...å till efträtt blir det chocklad doppade jordgubbar. MUMS.



musjobb!

Fuck vad jag hatar mitt helvets jobb!!! 2 veckor har gått utan klagomål...men så idag..denna fredag. denna helg som jag trodde skulle bli så skön. Jag får jobba. utan lön. fittchef. det lilla äcklet. hata. Men nu vet jag att det inte bara e jag på jobbet som inte tål han, utan alla. Jag fick en kompis idag på jobbet. efter 4månader. Hoppas det lilla äcklet säger upp mej nästa vecka. Palla inte mera.

 det lilla äcklet

sjung om studentens lyckliga dar...

Haha hör massor av studenter utanför nu...dom sjunger å tutar å håller på...kom ihåg själv hur det var för 5år sen. Herregud är det så längesen? Hur glad å lycklig man var för att slippa skolan å komma ut å jobba å tjäna pengar istället. Nu vet jag inte vilket som var bäst igentligen. Kanske man hade det bättre i skolan? Att jobba är hårt. Å framför allt att hitta ett jobb man trivs med! Jag hoppas innerligt att jag hittar ett nytt jobb snart. Pallar inte längre.

Idag ska jag iallafall träffa Ida Andersson å det ska bli trevligt! Hon ville gå en promenad, men jag e så himla förkyld så jag blir svettig bara jag går 100meter. Det får nog bli fika istället å en stoor Cola=) MUMS.  Igår syndade jag å Dicken. Vi cyklade ner till Mackdonkan vid 21.30 tiden....fyyyyy. Men jag var så jäkla sugen på pommes!! ibland måste man ju! Å vi får ju passa på nu när vi bor nära allt..sen när vi flyttar är det ju inte så att man kan ta cyklen precis=) men tur är väl det!

Bara 1vecka kvar!

Dicken skrattade åt mej igår när jag sa att vi snart måste ta ner resväskan från vinden. Vi åker ju om en vecka ju! Måste ha tid på mej att packa å planera..det är ju nåt av det roligaste som finns=) Jag har redan skrivit en lång A4sida med vad jag ska packa ner..haha det blir hela gaderoben,nä då, men man måste ju vara förbredd! Typiskt killar att inte fatta sånna viktiga saker=)

På lördag ska vi till Kolmården! Det är helt bestämmt nu=) Sen när vi kommer hem därifrån är vi bjudna till Angelica å Andreas för lite vin å snacks! Dom ska ju komma å hälsa på en dag när vi e på Blidö i sommar, så vi tänkte det kunde vara bra om våra karlar lärde känna varann lite innan oxå! Ska bli väldigt trevlit iallafall!

Jag höjer min röst för BlondinBella!

Jag måste erkänna. Jag älskar BlondinBella. Är säkert inne 5gånger om dagen å läser hennes blogg. Först hatade jag den, å tänkte vilken liten dum fjortisbrud med puckade åsikter. Men det var innan jag kom på hur smart o ironisk hon igentligen är. Nu skrattar jag istället för att bli arg..hon skriver mycket å roligt, å det händer alltid massa spännande saker för henne. Nu tycker jag att hon är en otroligt smart å gullig 17åring, som ibland kanske är lite för lillgammal...men alla är ju inte perfekta! Iallafall...idag när jag läste hennes blogg kom ett hemskt inlägg upp. Ska hon lägga ner bloggen? NEEJ. säger jag, inte för att det finns så många avundsjuka människor här i sverige...då låter hon dom vinna. Å det finns inte en bra anledning till att slänga glasflaskor på en 17årig tjej, som ibland kanske inte är helt medveten om vad hon skriver och vad hennes "åsikter" igentligen betyder. Hoppas hon står på sej å vänder det negativa till nåt posetivt istället!

idag ska jag fota massor!

Fick fel nyckel till huset, så vi kom aldrig in i fredags..så surt! Men idag tar vi nya tag, ska först till Länsförsäkringar kl.15 å kolla vad vi kan få för vilkor på deras bank, sen drar vi ut till huset... ska ta massor av kort som jag lägger upp i bloggen sen...(om nån e nyfiken på vad det är jag har tjatat om), men först nu är det jobb som gäller nåra timmar...bara 8dagar att jobba, sen cypern!

Igår var jag å kollade på världens sötaste kattungar..weeii så söta..bara 2veckor gamla..pip pip sa dom bara=)

så var det behovet tillfredställt för den här månaden...

Igår shoppade jag! AAa så himla kul nu när man har tappat nåra kilon=) allt ser mycket snyggare ut å man får ju faktiskt på sej kläderna! Det blev mycket ränder!!
En blåvit randig kjol med knappar fram från gina tricot..blåvit randiga korta shorts oxå dom från GinaT.  Å en blommig klänning från H&M..rea är ju alltid kul! å en vit tubtobb från Cubus..
Så nu har jag lite sommarkläder iallafall...skönt! Bilder kommer ev. senare om jag orkar lägga ner den tiden=)
 

Idag är det bara 2veckor kvar till Cypern! alltså bara 8dagar kvar att jobba..fatta vad Gött!

Imån ska vi ju till huset..var å hämtade nycklen hos mäklaren innan...ska bli så kul å kolla på det igen..Nu vet vi ju att det är vårat så vi kan mäta å allt ordentligt...=) Gud vad jag tjatar om det här, men det får ni stå ut med!

Nästa Lördag kanske vi åker till Kolmården...weiii vad kul=) Jag älskar att bara gå runt å lulla å kolla på djuren, å bäst av allt, åka i safariparken! moohaaa kanske vi blir uppätna av ett lejon!

Nu är det sommar nu är det sol, nu är det hästskit i hagen....

Guuud vilken underbart väder det är ute! Vem kan klaga på sverige när det är sånnt här väder? Moohaa lovely. Idag ska jag hem till Angelica å tjöta lite, Lollo kommer oxå...får nog lägga oss på hennes altan å pressa lite, tror jag tar med bikinin! Mamma snackade om att hon ville bada i Lovsjön oxå, får la se om vi orkar pallra oss dit...=) Igår var jag å Sofie i stallet..haha vi red till skön med Maria å hennes Sambo å hans son å badade! Napping tyckte det var jätteroligt! Synd bara att man inte hade kameran med sej!...

På fredag ska vi till huset å kolla å mäta å hålla på...=) Jag längtar ihjäl mej tills vi flyttar...Det jag kommer sakna från stan är att det är nära till allt, men det är nog oxå det enda...Idag på morgonen körde folk som galningar utanför, men då tröstade jag mej med att snart blir det tystnad, ska bli så skönt att vakna till fågelkvitter istället för att världen största lastbil brummar förbi sovrumsfönstret!
Jag tänkte försöka prata med dom nya grannarna oxå, så att jag får rida på deras hästar sen! Moohaa nu är det fjäsk som gäller!

vad skönt det är att sola!

Nu har vi vatt i Axamo å solat å badat..vi tog hundbadet så Amber kunde följa med...haha hon är så söt när hon simmar! Badkrukan Dicken vågade knappt blöta badbyxorna=) Allt är som det ska med andra ord!
Nu ska vi ge oss iväg till MediaMarkt o sen till A6 för att kolla på kyl å frys till vårt nya kök!

RSS 2.0