Ont det gör Ont.

I min mage när jag har sån jäääävla mensvärk som jag har haft hela natten å idag.... jobbigt å inte vara hemma då å kunna knapra Ipren å ännu mer Ipren........daaaaaaaaaa. + att jag har haft mardrömmar hela natten igen.

Igår var vi annars å kollade på bilen........en Renault Megané. Den var fin å billig, men massor av fel på, så vi skiter nog i den.... vi behöver ju inte stressa.... sen om jag får vara kvar på Teleproffs kanske vi köper en skitbil oxå, som jag kan åka i bort dit...... NICE, men vi får väl seee.

Har tråkit....väntar på att Dicken ska komma från Kiosken, vill åka hem. Ska till A6 sen, pappa fyller 50 på tisdag, men vi ska fira imån, så måste köpa något till honom! svårt..... särskillt med min "stabila" ekonomi! NOT.

Saknar alla mina kompisar..... Linn i göteborg, Ida i mullsjö å Nina som jag inte har träffat på hur länge som helst är ju i magaluf.... å så Ida som aldrig verkar (vill)?  hinna träffas för hon har ju sin bäbis nu..... surt...... hoppas att det finns lite trevliga människor på det nya jobbet som man kan bekanta sej med lite...

Nästa lördag är det bröllop i Motala... bäst att handla in näsdukarna redan nu, behövs ju ett rejält lager till blööödiga mej.......HEHEH


LAAATER

Miss Receptionist 2007

På måndag börjar jag mitt nya jobb som receptionist på teleproffs....en tillsvidare anställning! känns jättebra! det ända som kan vara ett litet litet problem är att jag ska sköta fakturor å kredit å debit å sån skit,... men det går väl alltid att lära sej igen.? hmm. hehe.... idag var det sista dagen på Neova, även om jag har trivts bra där, så är sortering av papper ett vääääldigt tråkit å faktiskt svårare jobb än man anar...massa siffror och nr man ska ha koll på, men nu e det öveeeer..=)

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, hade tänkt åka till relaxen på rosenlund, men tyvärr så intas hela badet av nya högskolestudenter kl. 1800.

Imån blir det till Aneby, för Dicken ska jobba i kiosken...(hoppas dom får den sålt snart) sen kanske vi ska åka å kolla på en bil i Vetlanda.... hoppas att det går att ordna.....!


Nu måste Amber skita.

LAAATER

workoholic$$$$

Idag började jag jobba! Det blev inte på elgiganten, utan jag är på ett företag som heter Neova i stället. Mycket trevligt. Fast mina uppgifter är nog trååkigast i världen...sortera kvitton å skit å sen sätta in i pärmar...enformigt, men å andra sidan har dagen scvishat förbi bara sådär! Hehe först har man rast vid halv 10, då bjuder företaget på frukost......mums. Idag var det frallor med te till. Å sen har man en timmes lunch ( går hem å rastar hunden) å sen vid halv 3 har man en liten "fruktstund" å sen vid halv 5 är dagen slut! 8- 16.30 är perfekta arbetstider....! även att det känns lite jobbigt å gå upp vid 7, det är ju såååå tidigt=)


LAATER

bara ben...

image77
(sorry för suddigt foto)!

Tunika/ Vila
Kilklack/ SkoPunkten

That´s It bejbes!

Våga visa benen även om du har lite mera kött på dom=) hehe.

freeedag

image76

Kofta/ VeroModa
Tee/ Ullared
leggings/ H&M
pjucks/ reebook

Little miss sunshine...

Så här glad är jag just nu:



Tjejen från Manpower ringde för en stund sen å erbjöd mej ett jobb! iovs. bara 2 veckor, men det kunde bli förlängt.. så gött å tjäna lite money=) OM det inte blev förlängt så kunde hon kanske fixa jobb till mej ändå nån annan stanns! HOPPAS. Det här jobbet är på elgigantens kundservice, typ sån jobb som jag vill ha=) sitta å svara i telefon och tjata lite med kunderna......hur kul som helst ska det bli=)


LAATER


dags att krypa ner.....

till min prins i sängen snart... har vatt så himla otroligt trött idag......
Kom hem från Falkenberg idag, åkte i måndags för en sista minisemester.... har vatt hur skönt som helst! Äntligen lite sol och bad=) Har varit ungefär 25grader varmt i 3 dagar....gött! så lite rödbrun har man väl blivit=)

IMån på dagen ska vi till Aneby.det är dags för Urnsättning av Älsklingens morfar och morbror..... hmmm..ja kommer säkert att tjuta...jag är ju så känslig när det kommer till sånt där jobbigt....

På kvällen ska Ida å Adam komma till oss för en liten middag.... det bjuds på tacopaj och fördrink=) sen ska vi dra oss ut på krogen...jag är lite sugen på Harrys... var längesen jag var där....längesen jag var ute i Jönköping överhuvudtaget....... så jag är faktiskt väldigt partyladdad, så det ska bli roligt=)

PÅ måndag börjar allvaret... då ska jag börja i skolan igen! Börjar typ med 4 veckors praktik, ( som jag såklart inte har fixat än) hoppas att jag kan få vara i receptionen på Djursjukhuset, det hade varit suuuuper. typ min högsta dröm.. nästan. Annars har jag inte en jävla aning.

Sängen.

LAATER

too little too late

FAVVO SÅNG....kan lyssna hur många gånger som helst!


Ooh no

Come with me, stay the night
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say (You know it's just too little too late)
You take my hand, and you say you've changed
But boy you know your beggin don't fool me
Because to you it's just a game

So let me on down
Cause time has made me strong
I'm starting to move on
I'm gonna say this now
Your chance has come and gone
And you know

It's just too little too late
A little too wrong
And I can't wait
Boy you know all the right things to say (You know it's just too little too late)
You say you dream of my face
But you don't like me
You just like the chase
To be real, it doesn't matter anyway (You know it's just too little too late)

I was young and in love
I gave you everything but it wasn't enough
And now you wanna communicate
Go find someone else
[ Too Little Too Late lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]
In lettin you go, I'm lovin myself
You gotta problem
But don't come askin me for help
Cause ya know

It's just too little too late
A little too wrong
And I can't wait
Boy you know all the right things to say (You know it's just too little too late)
You say you dream of my face
But you don't like me
You just like the chase
To be real, it doesn't matter anyway (You know it's just too little too late)

I can love with all of my heart baby
I know I have so much to give (I have so much to give)
With a player like you, I don't have a prayer
That's the way to live, yeah oh

It's just too little, too late
Yeah

It's just too little too late
A little too wrong
And I can't wait
Boy you know all the right things to say (You know it's just too little too late)
You say you dream of my face
But you don't like me
You just like the chase
To be real, it doesn't matter anyway (You know it's just too little too late)

MISS.

Min goa pojkvänn kommer hem imån=) saknar honom massor. längtar efter att få pussa å krama.

Så himla skönt med fint väder! Idag var ja å mamma först på torget, där köpte hon en väska å ett skärp till mej, sen åkte vi till stan och letade efter en klänning till bröllopet som ja å Dicken ska på.... hittade en jättefiiin på B-young....thanks mum... sen åkte vi till Piren å käkade lunch.yammie... Tog min bil till barnarp och solade i trädgården... en bra dag!

Kollar på American Pie 2, funkar lika bra fortfarande, fast jag har sett den typ 20ggr eller nåt=) haha så roligt! Men nu ska jag nog gå å lägga mej å drömma BRA drömmar om min prins=)


LAATER

min nya klänning...

gör sej inte så bra på bild, men men....

Klänning/ Vila
Leggings/ gina tricot
pumps/ din sko

image75

nightmares in my head.

Mardrömmar. Har jag haft hela jävla natten. Jag är skadad. Skadad av att för många karlar har sårat mej. Därför drömmer jag mardrömmar om att Dicken kommer vara det med...otrogen.... SÅ JÄVLA JOBBIGT. Vet att jag kan lita på min prins till 100%, så varför kan jag inte bara släppa det? weird.

Syrran sov över igår, lika trevligt som vanligt... fick hämta henne på råslätt, eftersom våran mor var så lat å inte orkade skjutsa henne hem till mej... I bilen fick vi den brillianta idéen att åka till A6... hehe...ouups en ny klänning råkade visst  komma med hem... schyyy. Idag åkte vi hem till Barnarp å käkade middag, sen var det dags att leka skogsmulle igen å ge sej ut i skogen med Amber...men det är kul, för man får verkligen se hur kul lilla vovvsingen tycker att det är=) Daddy följde med, å såklart hittade han massa kantareller som vi var tvungna att plocka...... men jag klagar inte, det är ju hur gott som helst=)

Nu i eftermiddag/ kväll tar jag bara det lungt....finns ju inte så mkt att göra när ens kompisar flyttar, skaffarbarn och är på semester....=( surt. Känner mej en aning ensam...

Nu ska jag testa den nya klänningen, bild kanske kommer senare?


LAATER


gilla stilen?

image74

svart linne/ gina tricot
klänning/ gina tricot
leggings/ ?

RSS 2.0