jag med min älskling

150665-26

HEJ

Kortet är från festen förra fredagen..... hade helt glömt bort att vi tog massa kort, hittade dom nu.... alltid lika rolit=)

Ska strax till skolan..... idag har jag prov, eftersom jag har missat 2st.... så ett idag å förmodligen 1 imån.. känns som jag kan det hyfsat i allafall!

I helgen blir det party... på lördag med Ida å kanske på fredag med Nina å Tina... beror på för ja å dicken ska kanske äta på taste of beirut med Hilding å Sofie på fredag med.. så vi får se vad som händer efter det!


NÄhe bäst å käka nåt innan skolan..... känns konstigt å gå dit på en eftermiddag för engångs skull


Puss hejsålänge

LAATER

Har ingen bra rubrik

HEJ

Idag har jag varit på ansikts behandling... det var jätteskönt och avslappnande, fast det gjorde lite ont oxå... haha my god det lät nästan lite sexistiskt... haha....... jaja. det var nice å fixa till sej lite iallafall, så nu är jag fin i huden å ögonbrynen är färgade!

Imån ska vi äntligen åka till Ullared och falkenberg.....ska bli SÅ gött å komma iväg lite, bara bejb å jag...=) Så vid 1 tiden åker vi i väg.

Har varit sjuk denna veckan med...... haft feber å ont i halsen å snarkat som en elefant om jag får tro någon. =) Men nu ska jag gå å väcka min söte man som ligger så sött å sover.



Puss hejsålänge

LAATER

Shoppaaaaa

HEJ

Sitter här å väntar på att min kära syster ska komma hit......sen ska vi till stan!! Äntlligen har mina kära csn pengar börjat rulla in....underbart.  Så idag ska jag äntligen få göra nåt som får mej å må 1000% bäst....... shoppa  finns det något bättre?? Å på fredag ska jag å älskling till ullared med ju=)Ska bli väldigt   trevligt.. förhoppningsvis mår gubben lite bättre nu oxå, så det känns bra.......


Nähä...nu ska jag klä på mej något fint  för denna stora dag........ återkommer senare ikväll med bilder på mina nya inköp!!


Puss hejsålänge

LAATER

Fashion house

HEJ


Kollar in nya serien på 5:an nu.... Fashion House... med b.la svenska modellen Mini Anden ... CRAP är det rätta ordet... det är det ända jag kan säga...

Längtar efter min älskling nu....vill krama å pussa han å säga att allt kommer å ordna sej.... men det är svårt när man inte vet vad man ska säga för att få honom att må lite bättre...=( det får räcka med att finnas här sålänge antar jag...

Har iallafall ringt till Falkenberg å Gustav Bratt.. där dom har super go mat...så dit blir det på Lördag kväll.. ska bli skönt å åka lite..


Puss hejsålänge

LAATER

väpnat RÅN

HEJ

Igår hände något som inte får hända... kiosken blev utsatt för ett rån försök... med pistol och allt.. det var strax efter halv 8 på kvällen som en kille i rånar luva hade kommit in å sagt: Hit med alla pengar...sen hade han hoppat på dickens mamma å då kom gert ( hans pappa) å hoppade på rånaren..sen slogs dom på golvet å hans mamma slog rånaren med en mopp så han sprang i väg... Gert fick ett slag med pistolen i bakhuvudet, men som tur är blev ingen allvarligt skadad...åtminstonde inte fysiskt... Stackars älsklingen tycker det är jobbit å mår skit....... bejb. =(...

Så igår kväll åkte vi iväg  i illfart till aneby å har "sovit" där i natt.. jag åkte hem på morgonen idag för att titta till kissen å träna lite å så..men ska till bax sen å äta middag för Pia fyller år idag... Tänkte stanna å köpa en blomma eller nåt innan.....så nu är det bara hoppa in i duschen,,, det var hårt å träna idag, å imån blir det spinning igen troligtvis!

Puss hejsålänge

LAATER

My new mobiiiil



HEJ

Nu har jag vatt å köpt mej en ny mobil=) en Ericsson Z610 tror jag bestämmt att den kallas.. å den är ROSA   å jag är KÄR.  Har precis lagt in lite musik å så på den.... underbart=)


Puss hejsålänge

LAATER


spinna vidare...

HEJ

På lördagens fest bestämmdes det att jag och Anna ska sätta igång med träningen, så idag blir första gången...å vi ska spinna.... hatar det.. ucsh.. men man får ju offra sej. Det är bara 45min, å det bränner ju mkt fett å ger bra konidtion, vilket jag verkligen behöver!!

Nu håller vi på å lagar nyttig GI mat igen.. vi har faktiskt varit duktiga nu i flera veckor... men igår på maxi kunde jag inte hålla mej, så jag köpte en japp och en dubbelnogat... mmm vad gott det var med första bettet, sen kändes det inte lika bra längre... kom på att chocklad är inget jag har längtat efter igentligen... gick rakt förbi colakylen iallafall.... + poäng till mej=)

Sitter å tänker på gamla tider... å nu vet jag att det inte handlade om kärlek utan bara om s.x.  Nu vet jag vad kärlek handlar om på riktigt=) puss bejb


Puss hejsålänge

LAATER

Party klädd!!

Party klädd!!så här såg jag ut på gårdagens fest!!

Diadem/ deluxa
Tuika/ H&M
shorts/ Vero Moda

To be meee

HEJ

Nu har jag vatt på stan med mamma, måmå å sofie...... var en sväng på blomsterlandet med...guuud vilka fina orkideer det finns allstå=) Köpte en bukett tulpaner... sen var vi å åt på Sir Simon´s...... grillspett å sallad... gött.
Har vatt å hämtat min Konferens och receptions bok med, så nu är jag duktig... har massa uppgifter som jag måste fixa tills imån i en annan kurs... lärande å vetande eller nåt heter den å såklart är jag ute i sista sekunden som vanligt....att jag alltid ska dra ut på det!! blir så trött på mej själv!!

Tänkte iallafall åka till a6 sen när mannen kommer hem..  måste köpa cider å inflyttningspresent till Ida å Adam.. jobbigt... känns fortfarande som jag inte känner för det..hoppas det ändras tills lördag.. Vill så gärna ha en ny tröja med....

Ansiktsbehandlingen är fixad nu med... den 22 februari blir det kl. 12..ska bli väldigt skönt å skämma bort sej lite=) I neeed..

Bäst just nu är ju The Freys.... How to save a life....... I like


Puss hejsålänge

LAATER

Goodie lunch

HEJ

Idag har jag vatt å ätit på den goda restaurangen Pallas Athena... mums..... massa goa köttspett å olika blandningar av grekisk mat... hoppade däremot över brödet å potatis å riset, eftersom jag inte gillar kolhydrater för tillfället...=) men det gick bra ändå, var supergott...å visst smakar det bättre när pappi betalar...? hehe.... sen frågade han vad ja å sofie tycker att vi ska göra när han å mamma fyller 50... å genast satte vi igång med drömresemål, han sa dock att vi fick begränsa oss lite.... noe.

Imån blir det resturang igen, fast med mamma å mormor... som alltid.. varje vecka.. ska till blomsterlandet med, för mina tullpaner har redan avlidit...=( kanske satsar på rosor denna gången istället...

Alla Hjärtansdag är ju påväg oxå, tyvärr verkar det som jag har en tråkig pojkvänn som vägrar fira... "amerikansk skit"... =(.. men vi kan ju mysa till det lite ändå... å jag menar inte att vi behöver köpa massa presenter till varann heller liksom.... bara uppskatta varann lite mer än vanligt kanske...

snart är det ju Falkenberg å ullared me...weiii... vad kul!!  Verkar som jag kommer få csn pengar innan med om allt nu är som det ska..  men det brukar ju alltid bli nåt strul med pengar som jag ska ha...så vi får la se... hoppas hoppas

Tjatar fortfarande om en hundvalp.... kanske han börjar mjukna snart? hoppas


klädd för lunch

klädd för lunch

Allt kommer från Gina Tricot.... som vanligt=)

Tisdag

HEJ

Borde igentligen sitta å plugga nu... har ett stort Konferens&Receptions prov imån, å jag har typ inte läst nåt....... Beställde kursboken i lördags... fan 400spänn.... har inte råd.. men som tur är behöver jag inte köpa nån på länge nu!

Har varit väldigt dålig på å blogga på sista tiden...sorry=(

I helgen som var gjorde vi inte så mkt... i fredags blev det Anna Gretas med Hilding å Sofie... jättegott å trevligt hade vi.. sen gick vi hem hit å kollade på Natt på museet. Den var rätt rolig... I lördags var ja å mannen nere på stan en sväng å fikade å så....  köpte en bok med GI recept... jätterolig bok!! å bra å enkla måltider.... så nu har vi börjat det nya livet.. för 100gången....haha...

Jaja... ska säga upp mitt kort på atlantis med.... är ju aldrig där, å det kostar mej 400 i månaden... så onödigt.. men jag får stå ut till april då det går ut... tänkte kanske att jag ska börja på friskis i stället...fast jag hatar det igentligen mest av allt.. men då kan ja å Dicken tvinga varanndra att gå å träna. Det kan ju vara rätt bra.

I helgen blir det inflyttningsfest hos Ida å Adam... känner inte helt för det, men har man lovat å komma så har man. Måste hitta en fin inflyttningspresent med=)

Nu ska jag kolla lite resor till solen...till sommaren...men vi kommer aldrig ha råd ändå.

Puss hejsålänge

LAATER

I can´t say I´m sorry

HEJ

Visst är den bra....Snygg Eriks nya låt... mums. Me like.

Idag har jag tydligen skrivkramp eller nåt...vet inte vad jag ska skriva om. Hade provet i skolan igår... Konferens och reception..... hur enkelt som helst... var mera ett läxförhör. Annars jobbade vi med vårat företag som vi har bildat... Cactus Records... haha. .lamt namn jag vet=) det är iallafall jag, Maria, Rosemarie å så...... har jag glömt vad den sista heter.. pinsammt...men hon e schysst iallafall. Imån ska jag till skolan igen.. roligt.

I helgen vet jag inte vad som händer.. ja å mannen kanske ska till Anna Gretas imån med Hilding å Sofie.. skulle vara trevligt...

Måste ringa min vän Linn med... det var JÄTTE längesen vi pratade.=( miss.

Puss hejsålänge

LAATER

RSS 2.0