Sista gången för idag!

Nu har jag kollat mejlen för sista gången idag! Blir ju helt sinnessjuk av det här.! Får väl se hur länge jag kan hålla det!
Idag är det Valborg iallafall...jag å Dicken ska nog ta med oss hunden upp till stadsparken ikväll å kolla på elden. Mysigt...haha. NU måste jag gå till jobbet!

kollar mejlen varannan minut....

Hoppas, hoppas hoppas att jag snart hittar en ny häst. Jag vet att jag tjatar om detta, men jag står inte ut med att inte veta! Igår var jag å Cattis ute på en underbar tur. Det var strålande sol å typ 20c varmt... vi red på en ny skogsväg å bara tog det lugnt, men 2galopper hann vi med! Napping var hur duktig som helst. Usch jag kommer på nåt konstigt sätt sakna honom...=( sorgligt.

Idag ska jag snart gå å jobba nåra timmar, sen ikväll ska jag å mamma på tjockismöte. Det kommer inte se bra ut.haha. men nu har jag börjat räkna pointsen igen. 7veckor kvar till Cypern. Helst 7kg ska bort innan det. Så nu är det hårdkörning som gäller!!!


 Före och efter. eller efter å före.

lista...

Namn: Sara Järhult
Vad gjorde du igår kväll? tvättade bilen
Hur många hamstrar har du haft? haha många
Kan du gå ner i spagat? aldrig
Vad ska du göra i kväll?åka till Ica Maxi
Vad ska du göra i morgon? JObba
Senaste inköp:
hmm, har shoppat en del på sistonde..kanske bodyn?
Senaste film: Förtrollad.(igen.)
Vad har du i ditt fönster? blomkrukor
Tycker du om att cykla? Ja det är skönt
Vem sov du över hos senast? hohoho...måste vart hos svärföräldrarna
Vem sov över hos dig senast? Syrran
Vem pussade du på senast? Hunden
Vad ska du göra nu? sitta kvar här
Vem träffade du sist? Älskling
Vem skulle du vilja träffa nu?  Älskling
Sjunger du i duschen? vem gör inte det?
Vem ringde du senast? Älskling
Hur länge sov du inatt? för länge
Vad gjorde du för tre timmar sen? Jobbade
Vad skulle du vilja göra nu? Få ett mejl från ett nytt jobb
Har du badat i år? bara i badkaret
Tidsfördriv? internet och tv brukar vara bra om man inte har ngt att göra :P
Vad heter du just nu på msn? Använder inte msn längre
Hur många syskon? 2
Kär i någon just nu? Såklart=)
När är du född? I April
Var bor du? Jönköping
Nuvarande hårfärg? hmm...slingat?
Riktiga hårfärg? oranget
Ögonfärg? blågröna
Vad läser du för bok nu? ingen
Humör just nu? deppad
Vad har du för parfym idag? Ralph Lauren
Vill du ha barn? Max 1..min å älsklings åsikt går isär där
Piercingar? har haft ovanför läppen
Tatuering? funderar på en på sidfläsket
Hur många Converse Allstar-skor äger du? Nada
Skostorlek: 38-39

Då vart de dags..

Blir snart dags att säga adjö till pållen min. Hon som äger han har lagt ut annons på blocket nu..... fast det blir bäst så ändå, han har ju bara förstört en massa grejer hos Maria å dom. Pinsammt. Så nu har jag lagt ut annons om ny foderhäst, på typ alla sidor som finns=) Hoppas bara att jag kommer hitta en ny goding! Annars blir jag deprimerad!
 
Har sökt 2nya jobb nu med.. ett i Nässjö å ett här i stan, båda är i reception...förhoppningsvis kanske det är nån som nappar...står snart inte ut längre där jag är nu.....

På söndag ska vi kolla på vårt drömhus! ååå vad jag hoppas att det är som vi tänkt oss! Dicken skulle tydligen till banken å kolla å så idag oxå...hoppas. Ett rött litet hus på landet. precis vad vi har letat efter så länge..till rätt pris oxå.

Söndags ångest..nån som känner igen det?

Å så var det söndag. Igen. Att helgen alltid måste ta slut så himla fort! Igår var jag å Sofie i stallet hela dagen, hjälpte Maria å dom att sätta upp nya staket till den nya hagen...det blev så fint så=) Dock tog det lite längre tid än vad vi hade tänkt, så hann inte rida. Det gör vi idag istället. Sofie kommer hit vid halv 1, så då ska det ridas!

Grillade hos mor å far igår oxå...mums med årets första grill! Så himla härligt väder var det med...idag är det grått å tråkit....=( Å imån måste man gå tebax till det roooliga jobbet...fyfan.

snabb cykling

Fick det bli med Amber nyss...min mage har inte varit till sin fulla rätt idag, så vi fick cykla hem i full fart så jag kunde slänga mej på toan...inte alls trevligt inte.

Idag har jag inte gjort så hemskt mycket... jobbat...=(.  Sovit en himlans lång stund, städat i vårat otroligt skitiga kök, vart ute med hunden samt bloggat lite... så intressant.

Fikan hos Angelica igår var trevlig! Ella å Camilla var där oxå, så det var kul=) Jag å Lollo stannade som vanligt kvar en stund efter å pratade..fanns mycket att diskutera nu! Efteråt gick jag hem till mor å far, (som bor 50m från angelica) å väntade in Sofie.. lurade med henne till stallet...så himla skönt. Pållen var jätteduktig! Hela tiden!  Cattis var där oxå så vi tog en tur med henne å Bejby. Det var hur skönt som helst ute! värsta vårkänslorna!

Nu e Dicken å spelar golf...när han kommer hem ska han få en redig puss. Drömde nåt hemskt innan...det var vår bröllops dag å Dicken sa att han ville ha ett uppehåll... VAAA? sa jag å lipade som fan. Sen vaknade jag med en klump i magen. usch då.

 Jag från i måndags..visst ser jag ut som världen lyckligaste födelsedagsbarn.? som håller på att skita ner sej..haha

med på mest besökta listan..!!!!

Varför är det så många som trånar efter att bli en ny typ Blondinbella? Pengar? Makt? kändisskap? hmm, ja de riktigt stora bloggerna tjänar pengar, blir lite B-kändisar och tror att de har lite mera makt än andra...men hur länge kommer det hålla i sej? hört talas om 15minuter  i rampljuset? Nu ska ni inte ta min kritik för hårt kära vänner..läser själv Blondinbella å Kissi, för det är underhållande läsning, själv hoppas jag att de kan få så mycket tid  i rampljuset som möjligt! Det jag menar är att alla kan inte komma upp i dom klasserna, för då skulle det inte vara nåt speciellt med att blogga längre. det skulle bli som ett vanligt jävla skitjobb tillslut. Som man måste göra fast man igentligen inte har någon lust alls. Ungefär som att Städa. Å tro mej, det vill ni inte. Inte igentligen!


haha hittade ett roligt kort på mej från förra sommarn!

image99

Hehe så sexig!! Nu bär det snart iväg till Angelica för fika...Lollo kommer oxå. Mina planer är att försöka lura med dom till stallet=)

en helskön dag.

Har vart en bra födelsedag! Jag å Sofie shoppade loss på a6..2linnen å 2par solglasögon blev det för mej...Jättenöjd=)

Efter det bar det av till stallet, där pållen bråkade med oss i hagen, men var som en dröm att rida!!! vi var helt chockade! så go å lätthanterlig som han var idag hör inte till vanligheterna så vi var jätteglada när vi kom tillbaks till stallet! Där dukade vi upp med festis å gifflar(?) sånna där bullar ni vet.... mums! Å det var så himla fint väder... ungefär 13grader från när vi kom vid 5 tills vi åkte hem vid 8!! perfekt!

Nu kommer snart Dicken hem..så då ska vi pussas jättemycket! puss puss

24.

Jaha då var det dags att bli ett år äldre. Det känns precis som vanligt.

I går hade jag kalas för familjen å svärföräldrarna... fick massa pengar till cypern, så nu behöver jag knappt tänka mer på det=) perfekt!

Av måmå å min bror fick jag presentkort på A6, så dom ska jag iväg å shoppa upp sen innan jag å Sofie åker till stallet...naajs. Tyvärr kommer inte Dicken hem förens typ 10ikväl ( öppethus i skolan), så jag får väl roa mej på annat sätt.
(kanske att jag å sofie kollar på "the eye" eller nåt....) men jag har fått 2fina paket! en klocka å en plutt till mitt pandora halsband...jättefina saker båda 2!


Har sovit grymt dåligt inatt...vet inte vad det beror på...kanske att jag drömde massa mardrömmar om skitjobbet. Måste snart gå tebax å fixa det sista för idag... så roligt! men det är bara att stå ut.

Helvetes gapet

Jag tror helt att mitt jobb ligger mitt på helvetsgapet. Precis under sitter djävulen å skrattar å säger till alla sina medarbetare i lågorna: Nu ger vi Sara en riktig helvetesdag.

Som den jag hade igår....AAAAARRRRRGHHHH säger jag bara. Skit i det posetiva jag har skrivit om jobbet tidigare, det gäller INTE längre! Nu vill jag bara där i från.....Så du djävulen...du kan börja jävlas med nån annan nu tycker jag!

Nu till något trevligare! Imån är det fest! Jag fyller ju år på måndag, så i helgen ska det firas! Vet dock inte om så många av mina kompisar kommer..dom är sjuka å gravida å allt=) Men ja hoppas att dom hinner piggna till tills imån! Måste gå å köpa mej nåt att ha på mej oxå... har nog tänkt mej en body! hahaha flashback till tidigt 90-tal!!! använde body typ när jag gick i 1an 2an typ...Roligt!

NU ÄR DET TOTALLY SPIES

med bara ett klick...

Den här söta klänningen klickade jag precis hem=) Zooma 
Från min trogne vänn Ellos...

Idag kommer nog Dickens syster med familj hit..jag fyller ju år på Måndag å dom kunde inte komma på söndag när det "riktiga" kalaset är, så det fick bli idag istället. Nice.

Jag hade verkligen velat åka till stallet idag, behöver en lugn stund på landet...är så himla avslappnande....men det får jag ta imån istället å då ska nog Lollo följa med! trevligt!

Så kan det gå när inte haspen är på

Jag fick inte jobbet på Hotellet. Fast jag är inte förkrossad. På nåt sätt kännde jag det på mej. Å sen får jag se på alla negativa saker som det skulle medföra:

* Jobba 7nätter i sträck
* Pissdålig lön..

haha det var visst inte så mycket, men man får ju göra det bästa av sitt gamla jobb då:

* fria arbetstider
*bra lön

.... inte så mycket bra där heller, men man får ju fokusera på de bra sakerna!! nu när jag jobbar 80% oxå, så höjs ju lönen å det är ju alltid bra!!!


I eftermiddag ska jag iväg å rida.... Sofie fick rida igår, å jag gick jämte bara, men plutten var jätteduktig! han gallopperade massor, så det ska han göra idag oxå!!!weiii..ska bli dunderskönt å komma ut på landet...ME LOVE.

 jag fick iallafall rida till hagen igår=)

la la lalalaaaa.....la la

Nu har jag luggig i sängen en stund å kollat på Förtrollad. Den är ju så himla bra!!! Så roligt när hon öppnar fönstret å börjar sjunga...hahah. det är min smak på film!

Dicken är på skolåterträff idag, det är 18(!) år sen han slutade 9an. alltså 8år sen jag gjorde det..... det tycker jag är länge sen, tänk då 18!!! Ska iallafall hämta han å en kompis i Aneby i natt....aaa jobbigt, men det är sånt man får ställa upp på för sin älskling!!

Nu kollar jag lite på Lyxfällan på tv3...fattar inte hur en del kan ställa till det så för sej!!! lite kan man ju tänka själv eller?
Har fortfarande inte hört nåt om det nya jobbet...var ju där på intervjuv i torsdags, det kändes bra, men dom var otroligt svåra att avläsa...så vi får väl se, bara hoppas på det bästa ju.

Imån åker jag å Sofie till stallet tidigt..håller på att kollar lite efter ny foderponny, eftersom vi inte riktigt vet vad som kommer hända med Napping älskling...så känner ni nån som har Fjording eller islandshäst som ska iväg på foder, HÖR AV ER!!

Ska gå till affären nu å köpa mej en stor påse godis med massa choklad i! Det är jag värd nu när jag är ensam hemma!!!!!hehehe, det är tur att man hittar på bra anledningar till allt=)

Så här såg jag ut tidigare idag när vi åkte till A6:  (jag gillar rosa)

det här blev resultatet av dagensoutfit

image96
Voila!!! jag med värsta smajlet

hur går folk klädda nu för tiden?

Kan nån hjälpa mej? Jag har varit i städbranchen aldeles för länge nu, där går man bara i mjukisbyxor å slafsig
t-shirt...nu är det så att jag ska till stan med min syster senare och fick just panik! Jag har inga kläder!!!! ooo jag måste skärpa till mej lite nu å börja göra mej lite snygg.!

Slingor ska det bli i håret idag. lite ljusa bara. å sen ska jag gå in på 5sinnen å se om dom kan göra nåt åt mina groteska ögonbryn. helst vaxa å färga!! känner mej sååå snygg efter en liten stund i helvetet.(tycker verkligen det gör skit ont) men det är så värt det!!!

Nu ska jag gå å sova en liten stund, började ju jobba kl.7 idag!!!!!!!!!!

härliga tur

ÅÅÅ jag hoppas snart att min lycka är gjord! På torsdag kl.14 kommer beskedet!( förhoppningsvis) då ska jag träffa chefen för Comfort Hotel, ska kanske börja jobba natt där! men vi får se vad som händer, kanske inte alls blir så.. men vi får see.

Har vatt i stallet nu, jag å Maria tog en kort sväng, men båda hästarna var lite fjantiga idag..men det blev en långgalopp å det var underbart=)

NU ska Amber få åka å skälla på hundkursen!

Idag är allt tråkigt

Har en såndär riktig tråk-dag, när ingenting känns roligt eller man inte känner för att göra nåt igentligen. Har iallafall jobbat nåra timmar på förmiddagen. Lika kul som alltid. Nu har jag suttit en stund framför datorn å försökt fördriva tiden. Tänkte pallra mej ut mot stallet om en stund, känns tråkigt, för nu vet jag ju inte hur länge plutten får vara kvar. Hon som äger han funderar på att sälja... visst är man lite sugen på att köpa, men inerst inne vet jag ju att det inte går. Mår lite dåligt över det tror jag. Inte alls mitt glada jag=( MEN. det är ju inte säkert att det blir så, å blir det så får jag helt enkelt hitta en ny pålle att älska. Man får se posetivt på saker som inte är så roliga=)

Inte hört nåt nytt än heller om min karriär, förhoppningsvis hör jag nåt inom de närmsta dagarna... vill vill vill!!!

Nu ska jag gå ut en kortis med Amber, sen ska jag ta tag i livet!

Spinningen var inställd!!!

Bara för att jag orkade pallra dit mitt feta arsle idag, så var ju såklart spinningen inställd! Men som kompensation fick vi va i gymmet gratis. Hmm. det gick väl sådär diciplinerat. Vi gick å sprang lite på rullbandet, sen gjorde jag nåra benövningar å så gick vi. Angelica köpte pizza å jag åkte hem å käkade korv med bröd... haha... no karaktär här inte! Men det är alltid så kul å träffa en gamal barndomskompis! Alltid något nytt skvaller!

Nu blir det tömma kattlådan, för att sen gå å lägga sej å ladda för en otroligt rolig dag på Fastighetsservice imån....

gosing

nu kom Kissen å la sej över datorn å ville bli gosad. sötnos.

...och jag som trodde att VI alltid skulle vara barn

Men gud vad livet kan förändras fort! men det kommer bli jääättekul å jag är jätteglad. Kan inte avslöja mer än kära läsare, det ända jag kan säga är att jollrande snart kommer höras! (dock inte för mej å dicken än) Kommer fortfarande ihåg när vi bytte kläder å skor på  lekis, hade disco i vardagsrummet å busringde till killarna vi var förtjusta i=) mmm, mycket som inte är som förr och som förändrats, fast vi är ju vänner än å så ska det förbli=)

Idag händer det inte så mycket, i eftermiddag är det dags för spinning med Angelica. Idag ska det bli av.haha. jag brukar alltid banga varenda gång! busigt. Nä det ska bli skönt att röra på fläsket, fast jag har värsta träningsverken efter långritten i tisdags!

Fast jag har fuskat rätt mycket på sista tiden har jag ändå gått ner 1kg! gött! men nu ska jag sätta igån med viktväktarna igen! på måndag är det dags för invägning å då vill jag att det ska se bra ut! 1kg till så har jag gått ner 10kg sen nyår...jippi! då är det bara 11kvar sen! hehe.

Låångritt!

Det blev att jag red igår iallafall=) Sofie följde med, å när vi var i stallet så kom de andra tjejerna som ville att vi skulle med. Eftersom vi bara har en häst å dela på, fick vi den brilijanta ideen att vi skulle rida på Napping samtidigt. Barbacka. HOHOHO vad kul det var! Det ända otrevliga var att jag fick Sofies långa hår i munnen hela tiden, men tillslut satte jag upp det i en knut=) Men vi blev borta så himla länge, typ i 2timmar, så det fanns nog inte en centimeter av stackars pållens kropp som inte var blöt av häst svett...  När vi kom tebax vart det redan mörkt. Lite läskigt å rida i mörkret, när alla var mörkrädda å skrämde upp varann=)

Bjuder på lite bilder här!


Sofie, Jag å Napping
image92


Josefin på King och systern Amanda på Madam
image93

Nappings öron, å tjejerna vi red med!
image94

Helgens tävlingar!

I lördags var det tävlingsdags i stallet!  Dressyr, hoppning å terräng var grenarna. Jag ställde upp i dressyren, (eftersom jag inte gillar å hoppa), så Sofie fick sköta den biten. Jag behöver väl inte säga att vi kom sist i allt? haha. fast det var kul=) 
Ska dit idag igen, men tänker nog inte rida, utan bara pyssla å gosa lite=)

Hoppas hoppas hoppas att det går vägen. Isåfall slipper jag snart mitt (O)glamorösa jobb på Fastighetsservice. HOPPAS

RSS 2.0