skinny fit

HEJ

Hur e läget?.... bara bra här....ja å gubben har precis kollat på The number 23. Hellustig tycker jag... fast rätt så bra ändå. bara lite lustig...

Idag har vi inte gjort mäst annars, vart på Nybergs å kollat en bil, vart på A6 å letat skrivare,  vart på Ica Maxi, lagat mat å bara tagit det rätt lungt...å tvättat med såklart, vårat stooooora mount everest berg med smutskläder.... shit i brallan vad tvätt det va!

På torsdag åker Dicken till Falkenberg med sina killpolare...om det är okej? vad ska man säga? nej du får sluta med eran tradition som ni har haft i 10år, bara för att jag inte känner mej komfortabel med att du åker å festar med dina singelkompisar?.....aaa.... nej tror inte det.... åk å ha kul=) men inte för kul såklart....hehe...kommer såklart sakna min prins jättemkt...!

I fredags fick jag fresten tag på ett par jeans.... stuprör, som jag har kollat efter jättelänge, men alla som jag har testat har vatt för små, men nu äntligen hittade ja ett par på H&M som passade perfekt! tänkte först skita i att prova för jag tänkte att dom skulle väll inte passa ändå, men det gjorde dom......ME LOVE. bild kanske kommer så småning om=)

Nu ska jag vattna våra fina blommor, som är i desperat behov av vatten!


LAATER

dagens outfit.....

Så här såg jag ut på kvällen när vi var i Göteborg!


image73


Halsband/  Glitter i Halmstad
kofta/ Veromoda
skärp/ Gina Tricot
Klänning/ Gina tricot
leggings/ Gina Tricot
Pumps/ Din sko


LAATER

En trevlig vistelse i Göteborg

Vi hade väääldigt trevligt i Göteborg, så jag måste bara ladda upp lite foton=) hoppas att dom duger!




1. Jag, Alec å LInn väntar på att få åka balder

2. Ja å Linn posar lite

3. Ja å Linn (igen) visar våra fiina vinster

4. Så där såg jag ut fram mot kvällningen

5. Ja å Älskling lamar oss lite i Linn å Alecs soffa...hehe.


Nu till säääängen.

LAATER

testar foton från 50års kalaset igen!



HAHA........nåra roliga kort iallafall!

Idag har vi kollat en bil på Internet, å den vill vi ha! Precis sån modell vi e ute efter + att den e skitbillig! men tyvärr så e det en som har kollat innan, å han skulle höra av sej senare idag om han ville ha den.. Om inte är det bara att ge sej av mot Halmstad och kolla på den...NICE.
Klicka för att se nästa bild

Jag gillar den blåa färgen alot!

Imån blir det Göteborg o Liseberg + Avenyn på kvällen, ska bli väääldigt trevligt, bara Älskling inte blir så full som han var förra gången vi var där så e ja nöjd. HEHE. ni vill inte veta.


LAATER

my lucky day

För idag har ja å syrran vatt å sh!oppat! hehe.... lyckligare kan man ju inte bli när man får slänga sin stora A-kasse förmögenhet omkring sej....! Dock har jag vatt ganska duktig å shoppat mkt på rea, så det blev inte så dyrt. inte jätte iallafall.
Var ju bara tvungen att ha något tills på lördag när vi ska till Liseberg å sen festa på kvällen, så dagens outfit till Liseberg blev en typ orangeklänning, svarta strumpbyxor och prickiga ballerinas.....
Kvällen fortsätter med en vit tubklänning, silvrigt breeeett skärp, svarta leggings och svarta pumps + min plommonfärgade lilla clutch från vagabond...(som oxå var på rea idag)=) kommeer bli såå hott iallafall, bilder får komma senare ikväll.

Nu till något tråkigare.....min farbror har trillat i en trappa och slått halvt ihjäl sej, opererades i 6 timmar igår å fick transplantera ben från höften till ryggkotorna.......ucsh..först var han totalförlamad, men tydligen hade det börjat släppa nu.....skönt... hoppas verkligen att det ordnar sej!


LAATER

...

aaaaaaa idag har det inte hännt mäst.... var på Intervjuv hos Manpower på morgonen, det gick väldigt bra. Hon tyckte jag verkade jättebra å skulle sätta upp mej på deras "heting" lista....haha...så såfort det kommer in ett jobb som passar min profil hör hon av sej... så nu kanske jag snart kan få ett jobb.....hehe...eller not. har ju inte haft värsta turen hittils.... men men.

Dicken surar... han tycker jag e för långsam å städar för dåligt..... screw him. aaa. så just nu e det lite småsurt...men men, brukar hålla i sej nåra timmar sen e det som bortblåst, nu ligger han på sängen å tjurar, (fast han påstår motsattsen)..heehe...  brukar annars inte bråka så mkt, å det är ju  skönt.....haha vi brukar kunna komma överens om det mästa .....oftast.....

I veckan som kommer ska det inte hända så mkt, men på lördag ska vi till Göteborg, ska låna min farbrors lägenhet på avenyn å gå på Liseberg med Linn å Alec å ev. ut på kvällen......ska bli trevligt som sjutton=)



LAATER

3 städer på 3 dagar.....

NU e vi hemma ifrån Falkenberg...ja å gubben åkte dit i onsdags, å i torsdags kom Martin, Fia och lilla Moa.
På torsdagen var det ju inte så fint väder( supriiise), så då drog vi in till stora Falkenberg city å kollade å shoppade lite sådär..alltid kuligt=) sen tog vi systemet å köpte lite mousserande vin till kvällsgrillningen där det blev Lax och hemmagjord potatissallad......YAMMIE.

På FREDAGen lämnade vi Falkenberg för nya äventyr i Halmstad, vädret var ganska bra, sol och så, dock inte så varmt och skönt att man kunde ligga på stranden, där innhandlades ett coolt halsband från Glitter. När vi kom hem till stugan kunde vi ligga å pressa en stund på altanen....gött.

LÖRDAGen hade klargrå himmel....aaa surt, så vi började med att åka till Fynda i Falkenberg, för att fynda lite, sen så åkte vi upp till Varberg i nåra timmar. Det var trevligt, men jag var jättetrött. Fick trösta mej med en jättegod Pizza=).....på kvällen grillade vi hamburgare.

Idag..... har vi bara städat stugan å hämtat en trädgårdsstol på sommarmöbler åt Dickens föräldrar.. Martin å Co drog hem vid 11, vi var dock tvugna att vänta på Dickens kusin som ska vara i stugan denna veckan...dom dök upp vid 1-tiden, så efter det åkte vi hem.... Nu har vi hämtat vårat zoo med djur och alla verkar nöjda å glada.
Skönt att vara hemma....... 3 städer på 3 dagar tär på krafterna!!!

LAATER

back to the fastland igen.



Kom nyss hem från Blidö, det har varit jätteskönt att vara där, lite för lite sol bara=(, men nåra timmar blev  det! jag bjuder på lite kort ifrån 50års- kalaset!

(funkar bara visst med 3 kort idag, försöker lägga in mera senare)!

LAATER

tänk vad man kan hitta i pojkvännens gaderob!

Om inte en ursnygg vit skjorta!

image58

Skjorta/ H&M.....(pojkvännens)
skärp/ new yorker- köpenhamn
shorts/ veromoda
pumps/ din sko....(syns ej)
diadem/ deluxa

Haha, ja ser döö sur ut, kan tillägga att det är jag inte, orkade bara inte ta om kortet gång på gång...så ni får hålla till godo med en surbild i dag!

LAATER

jag har hört....

Att Ida har fått en liten dotter! Igår på sin födelsedag.....underbarnet ska heta Tindra.. hon har dock inte avslöjat det själv, utan jag har hört på omvägar....hoppas att hon ringer snart å berättar allt! vill inte ringa å tjata själv, hon e säkert jättetrött å så vill hon nog bara titta på sin bäbis! weeiii..hur kul som helst, nu blir det å köpa något fint!


LAATER

dagens resultat från IKEA

image57

Jag är supernöjd! tyvärr blev det inte lika snyggt på bilden som det är i verkligheten, men ni får hålla till godo ändå! som sagt ja e nöjd, men det är inte Dicken...hhahaa screw him. det är MIN klädhörna...moohaaaaa.

Ikväll kommer Hilding och Sofie, å norge Jonas. Vi ska äta varma mackor, å jag har fått i uppdrag å städa lite innan. behövs.

LAATER

en grå lördag

Är det idag.... ååå vad jag längtar efter sol och värme! Får trösta mej med dom här snygga väskorna från Balenciaga sålänge, fast dom kostar ju 10.000spänn mer än ja har råd med...=( min favorit är iallafall den turkosa i mitten! vill ha....! finns att beställa från Asos.

       Balenciaga First Bag as seen on Nicole Richie   Balenciaga Summer First Bag in the style of Nicole Richie Balenciaga Large Bag

Tänkte tvinga med mej Dicken till Ikea i eftermiddag oxå, har länge velat ha en klädställning.....
Hade tänkt mej en sån här:


image55Kläder på stången längst upp, kanske sånt man använder mkt av... på hyllan ska jag göra sko kartonger å slänga ner lite skor i. Under hela alltet tänkte jag lägga någon ljusslinga av nåt slag, och ha någon fin vas eller nåt gämte....kommer bli sjuuukt fint. Hoppas att det blir lika fint som det är i mina tankar=)

Nähe nu ska jag sätta igång å dammsuga! BORIIINNG.



LAATER


på bäbis träff

HOs Angelica ska ja nu.... med lollo å hennes kusin natta oxå..... har ju bara sett bäbis Alexander 1gg innan, så det ska bli spännande o se om han har växt! Den här gången har jag iallafall en present med mej=) en blå "joggingdress" typ, jätte liten å söt... men om den inte duger har jag kvittot kvar=)

Nu går jag bara å väntar på att Ida ska ringa å säga att hon har fött ut sin bejby med=) så roligt=) fast jag är inte nåt sugen själv.... än sålänge.

Nu måste ja skynda mej, ska hämta pengar till bussen innan ja ska åka, det är hårt när man inte har nån bil och måste åka buss ända till Barnarp. tragiskt.

Puss hejsålänge

LAATER

feed me

Pleas? ja e så hungrig! Tur att mannen snart kommer hem, å att vi ska till Chilli Thai å käka buffé=) Yammie.
Idag har det inte hänt så mkt annat, bara luggit i sängen å kollat ut på regnet.aaaa. men vet ni? på onsdag ska vi till Blidö, å Dicken hade sett i aftonbladet att det ska bli närmare 30grader där då! + alltså.  sola å bada å dricka pina colada! hehe...Mumma.
image53
image54

Det här är våra mysiga stugor! Mamma, Pappa å sofie med kompis är redan där, å dom har fint väder redan nu..... orättvisooo.....  Pappa har köpt en ny båt oxå, blir spännande å se vad det är för något monster=) Sen nästa helg ska mina föräldrar ha 50års kalas, så det kommer bli fullt i husen! ska bli kul iallafall!

Nu måste jag sätta igång å fixa till mej lite...


Puss hejsålänge

LAATER


slänger in en dagens...

Väntar på att mannen ska komma.ska en sväng till a6. måste köpa nåt till Angelicas bäbis=) ska fika på fredag en sväng.
image52

Klänning - HM
Leggings - Ullared
pumps - skopunkten
halsband - Ullared
Diadem - Deluxa

kan man bli mer besviken...

Än när man ska gå å hämta ut vad man tror är Foton, å det bara är fotoalbumen som har kommit?
 .SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK.
Nej, det var droppen för idag.

Puss hejsålänge

LAATER


posetiva jag.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår hade jag en skit dag
Vad gjorde du kl 08 imorse? Nanade
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt framför datorn.
Det sista du sa högt? ses ikväll, (eller nåt liknande)
Det senaste någon sa till dig: Hej då älskling 
Vad har du druckit idag? Coca Cola.
Vad var det senaste du åt? vårullar
Vad var det senaste du köpte? kommer faktiskt inte ihåg.  VE Å FASA
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Regngrått och mulet.
Godaste glassmaken? polka
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?   Ja det måste jag nog säga att ja gör
Sover du tungt? Ganska
Drömmer du mardrömmar? Ja, typ gämt
Trivs du med ditt jobb? Jag har inget jobb.
Favoritklädsel? Klänning / tunika med leggings och pumps
Favoritlåt just nu? The frey- how to save a life. tröttnar never 
Vad ser du om du tittar till höger? en grå vägg.
Vad gör dig glad just nu? Ärligt? känns inte som nåt e kul just nu. Får väl vara att Dicken kommer hem ikväll då=) 
Vad ska du göra härnäst? Hämta 160 foton som vi har beställt! det gör mej iofs. glad just nu!  
Höger eller vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Kinkig, lite sur. Nån som vet vem Ana Paula Oliviera är? isåfall förstår ni!
Favoritgodis? CHOCKLAD å inget annat!
Kläder just nu? Mjukisbyxor och linne från whyred
Sommarplaner? Några. Vill ha mycket, vill ha mer.
Hur många kuddar sover du med? Två.
Spelar du något instrument? nada
Morgon eller nattmänniska? Kväll.
Vad är viktigast för dig? Att må bra.
Är du kittlig?Under fossingarna.
Snarkar du? haha.. inte som jag hört själv, vissa påstår visst det. 
Stjärntecken? Oxe
Äckligaste insekten? Getingen.
Stökigt eller välstädat? stökigt. jag håller bättre koll på mina grejer då
Längtar du mest efter just nu? sol, sommar och salta bad

dagens vill ha!

Mischa Vintage Chiffon Dress in the style of Mischa BartonNecklace DressMischa Square Neck Border Print Dress in the style of Mischa Barton


Hittade dom här 3 söta "going out dresses" på Asos..... hmm... var bara ett klick ifrån att ta hem allihop, det är vid ett sånt här tillfälle man önskar att man hade ett jobb. ett välbetalt jobb. Klänningarna ligger ungefär på 520kr/st.

en dagens outfit

image51

Ikväll har jag varit väääldit uttråkad, så jag testade lite outfits...här e en.......

Klänning från JC
Leggings från Gina Tricot
Diadem från Deluxa

Håret har ja i en boll mitt på huvudet, tyvärr blev det inte bästa vinklen, men ja gillar nya trenden med allt hår samlat högt upp i en knut! hot or not? vad tycker ni?

Dags att ge sej ut med hunden, får passa på medans det är uppehåll!

my new kategori

image47image48
image49image50


Bild 1: Jag nyvaken på morgonen, helt naturell! haha

2: Jag som tittar lite förföriskt in i kameran......haha

3: Myser under filten i soffan.

4: ett gamalt kort på mej som rödhårig....haha

Gillar att ha mörkt hår oxå, men just nu e ja så himla nöjd med min nya blonda färg, så det känns som jag alltid ska behålla den! Men om jag känner mej själv rätt så kommer det mörka komma smygande tillbaka när jag har tröttnat på att va blondin.... vad tycker ni? blond. brun. röd?


Min nya kategori  Heter EGO girl, å som det låter kommer allt där bara handla om mej själv! gooodie å vara ego eller not goodie, vad tycker ni? mäst kommer det nog att vara bilder å skit.!


Puss hejsålänge

LAATER

Är ja dum eller vad?

Jag hittade denna inne på en annan blogg! Och så här blev det för mig.

HUR DUM ÄR DU?


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta,
och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 3

( ) du har sprungit in i ett träd 
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
summa: 3

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad
det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
summa: 3

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 2

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa:  1

18 eller mindre betyder att du inte är dum! ;)

HOHOHO e visst inte så dum ändå! 12 blev mitt resultat! tror jag, nu räknade jag inte på fingrarna..hehe

Kanske den här gången?

Idag hände något trevligt! En kille från Media Mark ringde till mej, Media Markt e typ ett skitstort elektronikföretag som ska öppna i Jönköping, å ja har sökt jobb där..... Han sa att dom fasta tjänsterna redan var tillsatta, men det finns möjlighet till extrajobb, så vi snackade en stund å sen sa han att han gärna ville träffa mej för en intervjuv. Så den 17juli kl. 12.30 ska ja dit å snacka lite med honom. Trevligt trevligt, så får vi väl se om det leder nånstans! Kul att få komma på intervjuv iallafall, så får man ju lite övning oxå!

Puss hejsålänge

LAATER

Day after party

IGÅR var det ganska hårt. Vi hade ju fest här hemma. Bacardi razz, bailys å vodka pear slank snabbt ner i min mage... usch. Det får nog bli spritförbud igen. Blir snefull av sprit. Inte bra=). haha... får skylla meej själv, svamp som ja e.
Det var trevligt ändå, förfesten är ju som alltid roligast, åt mat från Pallas Athena å spelade kampen mellan kvinna å man......lite orättvist, för det var bara jag, Ida å Sofie i kvinnolaget, å i pojklaget var dom typ 6 eller nåt..! men men..... kvinnan är det starkare könet! hehe

Nu ligger jag bara och slappar i soffan o kollar på Beyond the break... helt ok serie att kolla på en bakissöndag som den här.. annars mår ja bra så, e bara trött å seg....helst skulle jag vilja gosa med Dicken, men han drog å fiskade med Mangan....Inte snällt tycker jag=)

måste ut med hunden med....känner inte för att möta solljuset mot mina ögon. Inte idag. haha.


Puss hejsålänge

LAATER 


RSS 2.0