Dop i växjö

Idag har vi tillbringat dagen i Växjö..min kusin döpte sin unge Jack. En gullig liten bäbis som alltid är glad=) Jäkligt varmt å svettigt har det varit..närmare 30grader i solen... men så gött ju! Imån blir det sol och bad!

Dickens hemlighet igår...hahahahahaaha..han var och klippte sej! Nåt jag har tjatat om i flera månader.. han blev jättefin!

Ikväll kanske vi drar oss ner mot stan...är ju RixFm festival med lite artister och annat.. får la se om vi orkar! Nu blir det mat!!

 

lite kort....på mej å syrran som vanligt! =)

Hemligt uppdrag

Snart dags att gå nedåt stan för att möta upp Ida å Adam för lite käk... Fast Dicken har försvunnit iväg på hemligheter som han absolut inte berättar nåt om..mer än att om han säger nåt så blir det ju ingen överraskning..! Spännande! Kanske nåt för att fira husköpet? mjaa..vi får se! Jag gillar överraskningar, bara dom är bra=)


Ingen återvändo!!!=)

Idag kl.15.00 ska vi skriva på papperna till huset=) Sååå kul=). Så då finns det ingen återvändo..måste fixa fram handpenningen på 10dagar..å det är väl ca. 10% av huskostnaden tror jag...aa ska bli så spännande,varken  jag eller Dicken  har aldrig gjort nåt sånt här innan! Men nån gång ska ju såklart bli den första! Ska oxå bestämma med de nuvarande ägarna, en dag vi ska mötas därute då vi får säga om det är nåt vi vill behålla av deras möbler m.m. Ska bli kul! En soffa har vi redan bestämmt oss för=)
Vi har börjat kolla efter lite kök oxå... I November ska vi ju renovera det, det blir något "modernt lantligt", man kan ju inte ha värsta flashiga köket i ett hus från 1937..det stämmer lixom inte riktigt=) aa det kommer bli så fint!

Ikväll ska vi ut å käka med Ida å Adam, vi har väl inte bestämt var än, för det är ju marknad här i stan i helgen, så hela världen är väl här tror jag.. svårt att boka bord, så vi gör en chansning! Ska bli väldigt trevligt iallafall!

Nu ska jag tillbaks till jobbet..på måndag behöver jag bara jobba 2veckor å 3dagar innan vi åker iväg...JAAAAAA.

The new me...

Idag ska Sofie hjälpa mej att slinga håret.....blir lite blonda slingor nu innan vi åker till Cypern..idag är det bara 3Veckor kvar! aa vad skönt det ska bli. Jag behöver verkligen en ordentlig semester!!! Ladda upp inför allt spännande som kommer fram på sensommaren så som huset å kanske nytt jobb(förhoppningsvis) Så kul!

det gick ju så himla bra!=)

Igår på intervjun gick det skit bra. Jag kunde få sommarjobb på elgiganten...men..såklart är det alltid ett men. Vi ska ju till Cypern å tyvärr kunde dom inte ge en ledigt mer än nåra stödagar. Surt sa räven. Men eftersom intervjuvaren å jag kom så bra överens kom vi fram till att jag skulle höra av mej när jag kom hem från Cypern för att se om det finns nåt då, å inte bara på elgiganten, utan andra uppdrag oxå..( eftersom Studentcounsulting har hand om rekryteringarna dit å oxå är ett bemmaningsföretag)... En posetiv sak var att hon redan pratat med min gamla chef på  Manpower, å hon hade bara gott att säga!

Vid halv 3 ska jag möta Ida Å vid Waynes Coffe...ska fika lite å prata skit! Ska uppdatera henne om huset oxå=) aaa längtar efter att vi ska flytta! Igår var vi å kollade på tapeter..shit vad mycket det finns alltså! Det kommer inte bli lätt att välja...och att samsas! Fast vi har nog ganska lika smak som tur är!

det går bra nu!

I eftermiddag kl.17 ska jag på intervjuv på elgiganten! Weeiii superkul! Hoppas innerligt att jag kan få jobb där...skulle vara så jävla gött!

Vad ska man säga?

Idag blev vi husägare!!!! JIPPIIIIIIE... fatta vad gött!  Känns hellustigt men gud så underbart! Så på fredag ska alla papper å så skrivas på=) aaa jag är jätteglad! Det första jag sa till Dicken när han ringde var att nu kan vi ju börja kolla på tapeter å så på riktigt! För nu är det vårat!!! 1 augusti blir det inflyttning! Bara 2månader kvar..dags att börja packa snart!! HIHIHI..

Idag har jag även ont i hela kroppen, eftersom hästjävlen slängde av mej igår... från tuttarna på höger sida å ned till arslet kommer jag ha värsta feta blåmärket sen + på armbågen... det känndes inte så jättemycket igår, men idag då jävlar gör det ont!

Men jag är glad endå...för jag ska få mitt hus på landet!!!!

det ser inte så ljust ut...

För nu har banken ändrat helt...från den månadskostnaden dom sa först har dom + på 2000spänn.... så nu håller Dicken på att ringa runt till andra banker å kolla...aaa jobbigt! Jag som hoppades så å att det känndes som allt var färdigt...nu kan det gå hur som helst ju...surt=(


lite bilder...

Idag har jag å Sofie spenderat dagen i stallet..bjuder på lite picks därifrån!



Haha stackars häst...vad han får utstå mycket! Vi hade kul iallafall! hihihi

mer tjat om huset

ja vi var ju å kollade igår, å det såg väl ganska bra ut! Det är ju en hel del att fixa, men det är ju inte omöjligt, eftersom vi har en byggfirma i släkten! Dock verkar inte Dicken helt nöjd, det märks på han..men man kan ju inte förvänta sej att allt ska vara perfekt? eller har jag fel? Hoppas verkligen INTE att han påverkas av herr och fru Pessimist bara(hans föräldrar som aldrig kan säga nåt posetivt), för då blir jag VANSINNIG. Dom ska väl inte få styra hur vårat liv ska bli?

Men det var iallafall jättekul å se det inuti en gång till oxå, utan 100 andra som ska kolla samtidigt, det var helt annorlunda..;) fast på ett bra sätt!


Idag har jag jobbat lite, å ska strax tillbaks igen...såå skönt att det är Fredag!!!
I helgen blir det lungt, kanske rida lite å bara vara hemma.gött.


dålig koll...

aaa..jag trodde jag skulle få jättebra lön denna månaden, men den hade bara höjts med 800spänn... sen kom jag på att jag bara jobbade 80% från 21 april, så det lär väl märkas mera på nästa lön förhoppningsvis! surt bara för vi har så himla mycket räkningar....=( å så hade jag tänkt lägga undan till cypern..det får jag ju ta från nästa istället...men det går nog ändå!

Idag är det husvisning som sagt! ska bli såå spännande! Hoppas nu att farbror säger att det är lättfixat men att dom andra lägger sej! hehe.

Imån blir det fika med Hanna J. hon har bakat kakor. mums. Å innan jag ska dit ska Angelica komma hit å råna min gaderob på klänningar. Fast jag tror hon kommer bli besviken..har tyvärr inte alls samma gaderob jag hade förr i tiden...men nån gång ska jag bli rik å ha ett helt rum fyllt med kläder! det är mitt mål!

vad ska man ha för bikini?

Nu närmar sej Cypern resan med storsteg! Imån är det bara 4veckor kvar tills planet lyfter å jag är världens lyckligaste för det. Det ända problemet är att jag inte har nån ny bikini. Har ju tänkt vänta så långt som möjligt( så kilorna hinner ramla av), lite har jag ju kollat, men inte hittat nån som jag har fastnat för..så snälla, ge mej tips! Snygga 3kants å till rätt pris, då blir jag glad=) Trosorna får inte heller vara för högtskurna eller för låga...


Update:

NU klickade jag hem 2st från Lindex, så nu är jag glad! Hoppas bara dom hinner komma!




                      
                          
Vad tycker ni om mina köp? Fina va?


Dags å hämta Sofie nu..vi ska ju till stallet idag!                                                                              

sätt på musik å byt låt efter varje fråga...låtens titel blir svaret på frågan

1. Hur mår du idag?
the arival

2. Kommer du komma långt i livet?
chasing cars

3. Hur ser dina vänner dej?
Idont wanna be

4. Kommer du gifta dej?
Let me fall

5. Vad är ditt livs themesong?
Dont gotta go home

6. Vad är ditt livs historia?
I Promised my self

7. Hur är skolan för dej?
Broken

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Too litle to late

9. Hur kommer imorgon vara?
You should know bye now

10. Vad är det bästa med dina vänner?
she will be loved

11. Vilken låt beskriver dig bäst?
Music in me

12. Hur är det med ditt liv?
I`ve got a dark alley and a bad idea that says you should shut your mouth

13. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
When the stars go blue

14. Hur ser världen dig som?
A life to live

15. Kommer du ha ett lyckligt liv?
My heart will go on

16. Vad tycker dina vänner om dig?
Halo

17. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
I cant say I´m sorry

18. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
On my way down

19. Har du en djup och mörk hemlighet?
Lovesong

20. Vad brukar folk i hemlighet fantisera om mig?

All good things come to an end

21. Hur kan jag göra mig själv glad?
Dancing in the dark

22. Kommer jag någonsin ha barn?
Put your hands up

23. Vad är några bra tips till mej?
Bad boy

24. Kommer någon komma ihåg mig?

Shake that

25. Vad är min danssång?


Klart! å du får inte fuska!
Nella Fantasia

Hämta nycklen till Boafall

Vi ska kolla på huset engång till på torsdag eftermiddag. Vi får nyckel oxå så att vi kan gå in å kolla igen i lugn och ro..skönt. Hoppas jag tycker det är lika fint fortfarande, men det tvivlar jag inte på! Jag ser verkligen mej själv å Dicken bo där, med våra underbara djur...=)

Nu ska jag gå å städa lite tyvärr får jag stå ut med skitjobbet ett tag till eftersom chefen fortfarande inte har svarat. Ska gå å anmäla mej till folkhögskolan oxå, om jag inte får nåt jobb så får det bli det. Nödfall.


vad ska jag göra?

Har beslutsångest. Lollo skulle ju följt med till stallet igentligen, men den latmasken försov sej=) så det blev inget med det...å min lillasyster skulle plugga till nåt prov...så jag vet inte om jag ska åka dit själv..går ju inte å rida om det inte är nån annan därute, å det är ju inte så kul...a får se hur jag gör..måste iallafall lämna hyran till Maria...

Funderar över huset oxå=) Är inne å kollar på bilderna hela tiden på Hemnet..så himla fint! Jag kollar på planlösningen å möblerar i mitt huvud å kollar vilka gardinner som skulle passa var osv. KUL! fast inte så kul om det inte blir nåt denna gången heller. Ska iallafall ringa min farbror ikväll å säga att vi ska kolla på det på torsdag (han har egen byggfirma) eftersom det finns lite å fixa, å då får vi det billigare om han gör det såklart=)

Skulle ni vilja bo på landet i ett rött hus med vita knutar, eller drömmer ni om ett high fashion hus nära stan?

XOXO gossip girl

ligger i soffan med täcket på mej å bara myser! En heldag med gossipgirl på 5:an, kan det bli bättre? Var längesen jag bara låg en hel söndag i soffan å bara tog det lungt, så det är gött!

Å fresten...vi är med på huset igen! Dom som la högsta budet har dratt sej ur..så i veckan får vi se om vi har tur! Vill inte hoppas för mycket, men det gör jag!!! Fast det beror helt på vad priset kommer landa på nu..spännande! Mamma å Pappa tycker det är jättekul, medans Dickens sura föräldrar bara säger massa negativa saker hela tiden! Kan ju inte vara så roligt för älsklingen å bara höra det. Tråkit att dom inte kan vara lite glada för våran skull istället!! Är inte föräldrar till för att stötta en? Man måste ju ändå få göra sina egna val när man är vuxen?

Imån blir det stallet igen, vart där igår med min otroligt glada å trevliga syster. Imån åker jag nog själv..kanske ska kolla med Lollo...det var längesen!

Kanske ändå?

Mäklaren ringde idag. Dom som la högsta budet drog sej ut. Nu får vi se om vi kan få huset rätt billigt.I såfall köper vi det!! Weeiiii. Vill inte hoppas för mycket, för då kanske jag blir besviken en gång till...men men...vi får se helt enkelt!

inte sådär speciellt bra start på dagen....

Fick nyss 5liter vatten på aslet å baksidan av låret...såklart slog det igen en dörr när jag skulle byta trappuppgång, å imellan dörren å hinken stod jag. Jag svärde alla jordens svordommar, men bet ihop å gjorde klart det sista. När jag skulle gå hem så tog jag upp mina fina vita solglasögon, som nästan är nya..bara för att se att en öronpinne har gått av!!! aaaarg. Så jäkla tråkit!

Nu ska jag bara ta det lungt en stund..ikväll ska grillen fram troligtvis! Hoppas bara att vädret håller sej nu då! Ganska skönt ute!

Lite speciell eller vad?


Har vart å slitit hela morgonen på jobbet....Å än inget svar från chefen..lite speciell eller vad? Måste tebax en sväng i eftermiddag oxå å göra färdigt..har bara 2st kvar...skönt. Å imån är det fredag! Händer väll inte sådär jättemkt spännande i helgen..ska ta det lungt, kanske grilla lite å rida lite...gött.

Idag är det bara 5veckor kvar tills vi åker till cypern! Jippiiie. Haha. Jippiie. Hade gått ner 1,2kg på 2veckor...inte jätteilla, men inte jättebra heller..menmen. Får väl vara nöjd med att jag faktiskt har gått ner 10kg sen nyår! Trodde aldrig att jag skulle lyckas, men det har jag ju faktiskt gjort! Det sura är att det fortfarande är 10kg kvar tills jag blir nöjd, men jag ska faaan kämpa alltså, för nu vet jag ju att jag kan!

I eftermiddag spelar Dicken golf, så jag tänkte passa på att träffa Hanna J på CaféPaus. Dom har jättegoda mumsiga sallader där, så det får bli en dagen till Ära! (kanske, bara kanske en liten kaka oxå).....=)


Försöker fördriva tiden lite

Gud vad segt det är idag! Har hunnit jobba lite på förmiddagen..Jättekul. Inte hört ett ord från chefen sen jag mejlade han i fredags...lite konstigt eller?

Igår var jag, sofie å Amanda ute på äventyr i skogen! Vi var ute å red å hittade en ny jättefin väg! Tyvärr tog den fina vägen slut och vi möttes av en drös kossor. Panik! Ingen häst gillar kor, så vi vände snabbt tillbaka..Sofies häst (Elfie)började gallopera å jag efter på Napping. Plötsligt tvärstannar Elfie, så Napping springer rakt in i henne. Å jag tappar stigbyglarna å skriker: Jag ramlar aaaaav. Fast det gjorde jag inte. Men det var nära!! hahaha, sen skrittade vi bara hem efter den lilla incidenten=)

Ikväll är det tjockis möte..tror jag har gått ner typ 1kg, sen vi var där sist..(2veckor sen), men jag hoppas att det är lite mer!

en bra helg!

Vilken skön helg det har varit! Det började med tjejfesten hos Lollo i fredags..det blev jag, Lollo, Angelica, Ella, Camilla å Frida. Hur kul som helst hade vi, tiden bara flög förbi så helt plötsligt var kl.1på natten å vi drog oss hemåt.
                                                               
 Haha jag ser rolig ut på vartenda kort! men det bjuder jag på!

Igår var jag å Dicken å badade med Amber i axamo! Fast bara jag å hunden som badade såklart=) Det vart inte så kallt som jag trodde det skulle va! Å amber dök å hade sej i sjön..haha. På kvällen sen kom Ida å Adam å vi grillade å hade trevligt!

Nu har vi precis kommit hem från en promenad till stadsparken med Hilding å Sofie..vi var tvungna att gå dit för att äta världens största glass! MUMS! Det var trevligt, men jävligt varmt att gå!
Ieftermiddag ska Dicken spela golf å jag funderar på om jag ska åka å rida eller om det är för varmt för det? får se...
Nu blir det middag! Kyckling och potatissallad+vanlig sallad! Fräsht!
                            

En värld full av liv.

Usch vad jag har gråtit nu. Iallafall till My heart will go on och En värld full av liv. Så otroligt starka vänner..jag skulle ALDRIG i hela mitt liv klara att sjunga på en kompis begravning. Starkt!

En sten har lyft från mitt hjärta!

Nu har jag gjort det. Jag har sagt upp mej. Eller typ. Jag skrev ett mejl till bossen å frågade om han inte kunde säga upp mej. Annars får jag ju ingen A-kassa eller nåt, å då blir det problem.! Skrev oxå att jag kunde jobba kvar tills min semester börjar den 19juni, får väl se vad han säger.  Men det känns så frukansvärt skönt iallafall. Jag har inte känt igen mej själv sen jag började jobba där. Har typ kommit in i en depretion eller nåt...inte kännt för att göra nåt alls, å jag vill inte känna mej så...det är INTE värt det kan jag lova.!
Så idag ska jag å min underbara älskling åka till A6 å dela ut massa ansökningar, blir det inget napp så funderar jag på att börja på Folkhögskolan till hösten. 1år bara, å kanske läsa upp matteB. Får se lite vad som händer.

Igår var jag ju på Sosalarm! Det verkar vara ett jobb för mej! Tror verkligen att jag skulle trivas där! Det verkar väldigt omväxlande och spännande, men säkert lite påfrestande oxå! Får väl se om jag går vidare först.hahaa det testet vi fick göra igår var hur svårt som helst. 50frågor på 12minuter. Å massa matte å sån skit..hoppade över dom å svarade på de jag trodde jag var lite mer säker på, men shit alltså vad svårt å klurigt det va!

Ikväll ska jag hem till Lollo på lite tjejkväll! Det ska bli vääldigt trevligt! Vi ska kolla på massa gamla pinsammakort å filmer från när vi var yngre..haahaha.lamt fast kul! Jag vet bara att det är jag,lollo å angelica, men kanske att nåra fler kommer oxå!  Tänkte ta med en vinare...känner för att lulla till det lite idag!

Nu ska jag gå ut med Amber i det underbara vädret!

Wish me luck

För nu ska jag iväg på infomöte å test på Sosalarm...får väl se om man går vidare efter idag!! Spännande..

Fyfan för huset alltså..det har luggit på 850000 hela dagen..varför kunde inte vi ha lagt det? Damn!

Att man alltid ska snubbla på mållinjen..

Shit vad spännande det har vatt de senaste dagarna! Som ni vet har vi budat på ett litet hus. Igår kväll låg vi på det högsta budet..830 000kr... men idag kom nån å drog till med 850, å där var absolut våran smärtgräns..så tyvärr, inget hus den här gången..Såklart jag är besviken, men det är bara att leta vidare nu ju.  Funderar på om vi ska sätta ut en annons typ i JP å kolla om det finns nåra gamla hus på landet tillsalu..man kan ju ha tur!
Men det är så typiskt, när man är så himla nära å ändå inte får det....=( Å bara vi +2 till som var med på budgivningen... men men som sagt det har varit kul oxå!

Nu ska jag ut med hunden en sväng, för att sedan gå till jobbet, där det är sjukt mycket att göra idag! Surt.

en klump i magen

ÅÅå jag hatar att gå till jobbet när jag känner mej så här....hatar verkligen att jobba där! Men jag vet, "var glad för att du har ett jobb".....DA.

Sofie kom hit precis, ska tillbringa dagen här medans jag jobbar, för vi ska till stallet senare...KUL! Vi lånar Elfie idag igen, för det gick så bra sist! Hoppas att Maria å Amanda hänger på oxå!

Nä nu får jag ta tag i livet å gå å jobba lite.Fast jag inte vill.Jag är en gnällspik, jag vet det. Men ni får leva med det.

En bild så jag känner mej lite gladare!


 Jag lika sexig som vanligt!

Gourmet mat...?

Idag är det husvisning igen! Hoppas hoppas hoppas att det inte är så många som kommer! Jag vill verkligen bo där, å ser mej själv å Dicken i det fina huset!!! BUUUU hoppas det inte går upp för mycket!!!

På torsdag ska jag på infoträff på SOS-alarm. Har sökt jobb där, så nu har de bjudit in nåra sökande till nån slags information och test!. Å på fredag ska jag bege mej till STORstaden Tranås för jobbintervjuv.  Snart kanske jag kommer å knackar på en dörr nära dej för att sälja hembyggds böcker!! Hahaha..

NU ska jag laga Lax, kokt potatis å citron/dill sås...MUMMA. Är jag inte huslig?


Köpa hus?

Igår var vi å kollade på drömhuset. Som var typ 30andras drömhus oxå. Det var sjukt mycket folk på visningen! Men vi ska ändå gå imån igen å kolla å sen bjuda. Sen får vi ju vara med å buda tills det våran gräns kommer. Men vi kommer säkert inte få det...=( Så himmla fint på landet, med hästhagar som närmsta granne..kunde inte bli bättre...!

Är hemma från jobbet idag..har lite mensverk. Ska iallafall till stallet med Sofie sen..hon ska låna Elfie idag, så vi kan rida båda 2. KUL!  Det är bäst att rida så mycket som möjligt nu, eftersom Napping förmodlingen bara kommer vara kvar 1månad till..=( Å inte har jag hittat nån ny häst heller.......surt.

Jag å Elfie   None Jag å Elfie gosar...å jag å Napping är ute å rider!

RSS 2.0