Nu är sommarjobbet fixat......typ

HEJ

Pratade nyss med min gamla chef från sommarjobbet förra året, å hon sa att jag kan nog få jobba natt där i sommar! Skönt att jobba på natten, eftersom jag helst sover på dagen=) Fast jag ska gå brevid först å se lite hur det känns nu i påsk så får vi se.... men jag ska ge gärnet! Så jävla gött å få in lite extra pengar sen i maj oxå när jag bara får lite av studiebidraget.... å så kan ja få jobba extra nu under våren oxå! GÖTT. Sen sa hon massa snälla saker om mej, typ att jag hade ett gott bemötande mot gammlingarna å anhöriga och att jag hade skött mitt arbete och att dom hade varit jättenöjda! alltid kul! Däremot var hon lite tjurig för att jag hade vatt sjuk 1 gång å påpekade hur viktigt det var att komma till jobbet. Inte med maginfluensa tänkte jag! men men.... det blir nog bra.... så nu e jag superglad! kanske kan göra nåt i sommar då! hehe....

Puss hejsålänge

LAATER

Att skrota en bil

HEJ

Idag har jag följt med Ida på hennes sista färd med LOP.  NU ska han dö. Bli mosad. Bli till skrot som ingen vill ha. Vilket öde. 
Jaja. Det gick bra iallafall å vi slapp att bogsera den som vi hade befarat kunde hända...haha. Sen åkte vi till stadsparken för att se om fiket var öppet. Det var det inte. Vi åkte vidare å parkerade utanför linbergs eller vad det nu heter här på torpa... Där fikade vi innan vi åkte hem till Ida å gick ut med Aicie..underbart ute så det var skönt att gå lite
(jag fick hålla aicie å låssas att det var min alldeles egna voffe)
.... sen var vi lite hos Ida innan jag tog bilen hem....

Nu väntar jag på att mannen ska komma hem så vi kan gå runt m.sjön.


Lätta spår i sanden,å  en vind som smeker ömt...jag är så lycklig att jag fann den, den lyckan som jag alltid drömt. så kom närmre mej, låt mej värma dej....... för att du finns, för att du kan ,du leder vågorna mot land, du river murarna mot världen, för att du ser, för att du förstår, du lyser himlen där jag går, du tar min hand å visar vägen... när du står framför mej, ter sej allting som det ska , så kom närmre mej........ för att du finns, för att du kan ,du leder vågorna mot land ,du river murarna mot världen, för att du ser , för att du förstår, du lyser himlen där jag går, du tar min hand och visar vägen.......... FÖR ATT DU ÄLSKAR I DAG...FÖR ATT DU ÄLSKAR SOM JAG....... som jag.


Puss hejsålänge

LAATER

Lite halvt besviken sådär

HEJ

Idag är jag förbannad... Nina å Tina ä i ullared å jag kunde inte följa med...... Hatar pengar. Världen skulle bli en bättre plats utan.! Så frågade ja Dicken om jag fick låna en 500ing... men det gick ju inte...... aaaaaaaa. NEJ det går inte.... men det är väl bara att ta.

I helgen var ja å Linn ute å svirade lite på Harrys...... nämen i lördags var vi där å hade trevliit.! Alltid kul å träffa en gammal vänn! Å när jag gick hem träffade jag än annan gammal kompis....komiskt, eftersom ja å linn hade snackat om det tidigare på kvällen! haha

Igår var det ju våffeldagen så det blev nåra våfflor, fast jag är inte så förtjust i det, men om man blir bjuden så kan man ju inte tacka NeJ precis=)

Nina kom oxå så åt vi från wok å kompani........ resterna står i kylen å väntar på mej!! mums. På fredag kväll ska ja å dicken äta på soya med våra föräldrar..... DET FÖRSTA MÖTET .... haha.. kanske går åt helvete... hehe.

Nu ska jag ut å promenera.. tänke se om jag får låna aice av Ida.

Puss hejsålänge

LAATER

min stygga kisse

min stygga kisse så här stygg kan min katt vara ibland......

varför plåga sej själv?

HEJ

Funderar på hur någon kan vara så grym mot en del hundar som finns i rumänien å bulgarien....... (å såklart på flera andra ställen)........ dödar dom på gatan.bankar deras huvud mot trottoaren... eller kväver dom med kloroform.... usch... å jag är så jävla dum å sitter å kollar på såna rädda hund sidor där dom visar sånna bilder å skriver massa saker.......fyfaaan. låt dom brinna i helvetet.
Självklart blir jag såklart sugen på en sån här hund då.....fast helst skulle jag vilja vara ett jour hem.... så dom kommer hit innan de får en ny familj...på så sätt kommer de snabbare till sverige å ett bättre liv.....

Puss hejsålänge

LAATER

Jag vill ha en egen sol

HEJ

Idag blev jag besviken när jag vaknade...! var är solen? gone.? skulle det inte bli vår nu, med varma soliga dagar, äta glass på piren, dricka cider på uteserveringarna,grilla på vätterstranden å titta på havet mitt i natten i falkenberg med den man älskar.? Får väll vänta ut det.......  Kan inte beskriva i ord hur mkt jag längtar till våren och sommaren. Då är allt mycket skööönare=) Tänk om man kunde ha en egen sol, bara ta fram den när man behöver lite ljus och värme...... NICE.

I helgen blir det lugnt.... Imånkväll ska jag å Ida Andersson faktiskt umgås lite=) Matte skulle visst ut, å Dicken ska på lågstadiedisco...haha. Så då tänkte vi hitta på något trevlit.. blir väl kolla en film eller nåt.=)

Å på lördag kanske ja å Dicken ska på bio, jag vill gärna se Music & lyrics..... (eller nåt liknande heter den) verkar lite små rolig iallafall=)

Sen kanske jag ska lära upp mej i kiosken i Aneby, så kanske jag ska jobba där nåra veckor i sommar..... men då blir det 4 veckor med svärmor 8-9h om dan.......hmmm. Jag gillar verkligen henne, det är inte det, men det kanske blir lite påfrestande. För oss båda. haha.

Imån måste jag sätta igång med mitt miljöarbete oxå....... usch måste bli bra, så jag får VG i kursen....... PRESURE


Puss hejsålänge

LAATER

Middagsklädd

moi

Halsband långt/ Gina tricot
Klänning / JC
Leggings/ kapphal
strumpbyxa/ Vila
pumps/ skopunkten

m.e.n.s verk så jag dööör

HEJ
Alltså guuud.. vad jag har ont i magen.... usch inte så roligt. Sitter fortfarande här i pyjamas... hehe.

Har sökt lite jobb nu med.........bla. på Stadium i stan, och på det nya Media Markt som ska öppna på solåsen i höst. Hoppas att det kan leda till något jobb iallafall....

Helgen iallafall har varit underbart trevlig! Ida o jag höll till på Harrys i lördags kväll. Det var längesen jag hade så roligt ute! Först var vi här å åt å kollade på melodifestivalen..bra vinnare..vad tycker ni?... jaja... sen drog vi allstå till Harrys, det var jättemkt folk ute! Fast ingen så som man kände, å det tycker jag är rätt kul! Vi gick hem vid 1 tiden iallafall, eftersom Idas buss gick då.. å jag kunde ju inte stanna kvar själv!! haha.

På lördag ska jag å nina luffa på loppis igen.....hoppas vi kan tjäna lite money då......hihi.

Puss hejsålänge

LAATER

5 saker jag kommer sakna när min vän drar till mallis

nina ? jag Tänkte bara säga att jag kommer sakna Nina när hon flyttar till Mallorca i maj....=(

1. Jag har ingen kompis utan Nina som kan skratta lika elakt som en mask i " Worms"

2. Jag har ingen kompis  som kan dricka så mycket sprit

3. Det finns ingen som Nina som kan fisa sånna äckliga fisar

4. Det finns ingen som Nina som kan få för sej så konstiga saker

5. Det finns ingen som Nina som kan försvinna i Prag så jag får ringa svenska ambasaden

Kommer sakna dej massa...! kom hem igen till hösten!! Looove you

Dilemma




HEJ

Ligger i sängen å funderar starkt på om jag ska gå och träna...... saknar magmaskinen som jag upptäckte förra gången jag var på gymmet, å den är grym! Känner mej redan mkt smalare...!! haha...

Innan fick jag för mej att jag skulle vinna lite pengar på capish..... det gick åt helvete. Istället ringde jag väll en sisådär 20 ggr å slösade......... dagens pucko utmärkelse går till mej.

Har ringt och beställt mat från Pallas Atena med.....tills imån kväll. MUMS ska det bli! Ser fram emot våran schlagerkväll imån å gå ut sen med...... Tyvärr ska ju Dicken jobba, så har ingen som kan följa mej hem på natten=( Men jag har ju iallafall en ny Tunika som jag ska bära imån!! NICE... Har tänkt beställa en från ASOS, men så hittade jag den här på Vila som var mkt billigare å typ lika snygg.....goodie

Ikväll blir det lugnt med mannen..... bara laga mat å mysa lite. Skönt.

♥♥♥


Ha nu en bra helg alla därute........

Puss hejsålänge

LAATER

Min nyaste outfit=)

Min nyaste outfit=)

Långt halsband/ Gina Tricot
Tunika/ Vila
Leggings/ ullared =)
pumps m. kilklack/ ullared=)

a... Taste of beirut

HEJ

Alltså sorry...nu var det alldeles för längesen jag bloggade igen=( Känner mej riktigt bad!

Tänkte berätta lite om veckan som har gått bara....... har faktiskt inte hänt så mkt... suprise!
HEHE

I fredags förfestade jag, Ida, Nina å Tina här hemma..... var väldigt trevligt.! tyvärr gick NinA å TinA lite för tidigt, men jag å Ida hade kul iallafall själva....( som vanligt=) ) ... sen drog vi till karlssons... vi var inte så fulla,..... men gud hur vissa beter sej.. är ganska intressant å bara stå och iakta andra...... hahaha.... där träffade vi iallafall mannen å hans kompisar...... gick hem vid 1 tiden.

Å i lördags var ja, Dick, Hilding å Sofie på Taste of beriut...... massa libanesisk mat.å guuud vad mkt det var alltstå, det tog aldrig slut!! bättre att det är på det hållet ändå än att man får gå därifrån hungrig..... Kvällen fortsatte hemma hos Sofie, där vi spelade Trivial Pursuit...... hmmm..... jag fick 3 pluttar i allafall.... men segern stannade i familjen, eftersom jag har en otroligt smart pojkvänn......( fick alla lätta frågor) som vann!!  jaaaaaa......!

Imån är det skola igen.....skönt å gå iväg lite. har prov imån igen. fast det är inte så mkt å jag kan det rätt bra, eftersom det handlar om marknadsföring, å det har jag ju redan läst, så jag kommer ihåg rätt mkt....

På lördag ska jag göra massa grejer! Börja dagen med att träna med Anna.....vi är faktiskt duktiga nu!, sen ska jag förstöra allt genom å gå å fika med Ida A....... å sen på kvällen ska jag ut med Idå å Anna å ev. Adam och hans kompisar...... Ska vara här och kolla ´finalen i melodifestivalen...... NICE.

Nähe......nu ska jag gå å göra nåt annat.....

Puss hejsålänge

LAATER

RSS 2.0