NU e sommarjobbet fixat=)

Ja för igår ringde min chef å frågade hur jag hade tänkt mej i sommar....då sa jag att jag helst ville jobba dag.... så jag ska jobba dag v. 27-28 å kväll v.25-26, fast kväll kommer jag juh ändå jobba fram tills det nu..... sen sa han att det fanns en plats ledig på dagen redan nu, men det kunde jag ju inte ta eftersom jag går i den fucking skolan, annars hade jag juh haft ett heltidsjobb...... men men, det kommer väl mera tillfällen!

Annars är jag allmänt trött sådär, ska jobba ikväll å imån, skönt att det bara e 2 kvällar denna veckan.. måste plugga massa oxå, har lite att ta igen, både engelska, reception och inköp och varuhantering........ fresten på inköp och varuhanterings provet fick jag 85/136 poäng, så det var godkännt!! jätteskönt, eftersom jag trodde det skulle gå jättedåligt=)

Idag ska det väl inte hända så där jättemkt........ gå ut med Amber på långpromenad, plugga lite å kanske åka till barnarp å kolla in min lillebrors nya tjej som ska hälsa på för första gången.....nyfiken! han berättar juh ingenting den lilla sparven! sen ska jag juh jobba då oxå 4timmar...., men det går snabbt.


Puss hejsålänge

LAATER

Party Sara

HAHA........NOT. För nu för tiden klarar jag ingenting........hehee.... igår var det ju företagsfest....... det var jättekul å umgås lite utanför jobbet.....=) å alla var fulla å glada=) Jag stack dock vid halv 10tiden till Olerys, där ja skulle träffa Lina, Sofie å Karin........+ att det var en tjej till jag tror hon hette Susanne, men hon gick nästan direkt... men vi hade dööö skojj som var kvar... gud vad kul å bara umgås nåra tjejjer så å bara snacka lite skiiit....=) det blir ju inte så mkt sånt när ens kompisar har flyttat=(........  iallafall...kom väl hem vid 12-tiden å då började jag må dåligt, så det blev en liten sväng till toastolen igårkväll å en idag på morgonen....NICE.  Det man inte kommer ihåg har aldrig hänt... eller hur älskling?

Nu ska vi på 35års fest i Nässjö, så det är dags att lägga sista handen vid sminket=)


Puss hejsålänge

LAATER

en häktisk kväll

Kommer det att bli idag......först ska jag jobba mellan 15-19, sen ska vi ha företagsfest å sen ska jag dra typ vid 8, för då ska jag träffa nåra klasskompisar...... ska bli kul å umgås lite utanför skolan, så det blir jag, Sofie, Lina å Karin, jättetrevliga tjejjer allihop.......

På jobbet går det rätt bra (för att att vara ny) har lyckats sälja 3 iallafall, men idag hoppas jag på nåra mer=)..... det är kul att ha ett jobb å gå till, föredrar nog jobb framför plugg i skolan tror jag...... gött å veta att när man går ifrån jobbet har man tjänat nåra kronor iallafall.....+ att alla e jätte gulliga å trevliga....... KUL


Nu måste jag gå å göra mej vackrare.... (om så är möjligt)?

Imån e det fest i Nässjö.... Dickens syrra å hennes kompis ska ha 35års fest...... blir nog trevligt.


Puss hejsålänge

LAATER

BLÖÖÖDIG

Checkade precis in det absolut sista avsnittet av OC, en serie som jag har följt från starten å alltid älskat... det var sorglit att säga farväl till alla.......hahaha.ja e så himla blödig....... =)

Finns det inget roligare att göra i livet?

ÄN att städa lägenheten........ser förjävligt ut här å jag måste sätta igång med å städa.......=( bläää... tråkigt.... men det blir mkt hår av en hund å en katt=)

I helgen var vi ju som sagt i Köpenhamn...det var väldigt trevligt=) Bodde på ett jättefint å mysigt hotell, med jättegoood frukost=) wienerbröd fanns det......MUMMA. Vad gjorde vi annars då? hmm....ja å mamma å Sofie åkte på seightsing tur med typ en "paddan" båt.. tog en timme, men det vara ganska mysigt.... sen shoppade vi lite å åt på en jättegod Italiensk restaurang.... goodie. Hann med å stanna i Helsingör på vägen hem med å köpa lite Öl å sprit... Bacardi Razz e Mumma.

Idag har jag tråkigt å orkar inte göra nånting.....när Dicken kommer hem ska vi till djuraffären å köpa godis å lämna in antiskall halsbandet, för det cepar sej ibland....

Haha innan när jag var ute med hunden kom det en Hare.å hon blev helt spättagalen!!! Igår lekte vi med Amber å Björns hundar,2 japanska spetsar, men dom ville bara para sej.......haha.

Nähe...städa var det ja......

Puss hejsålänge

LAATER

tyst i lägenheten

Därför att vi ska till Köpenhamn imorgon till på lördag, på en liten minisemester med min familj......mamma å pappa bjussar på hotell, mat å allt....... NICE.. så nu har jag packat den stora resväskan=).... I eftermiddags lämnade vi  Kissen till Måmå.... haha måmå har en fågel å Kissen blev helt sinnesjuk å ville äta upp stackars Laban...han har ju aldrig varit så nära en liten pippi innan.... haha, så Laban fick bo hos måmås granne Sonja...=) Amber har vi lämnat till Hilding precis....... Dicken fick ett mess nyss av han å det stod att hon gick runt å letade efter oss..... stackars tjejen.. Vi gick på promenad runt m-sjön innan å släppte henne lite lös på gångvägen å hon var suuper duktig....... fast vi kopplade henne så fort vi såg nån....man får ju börja så iallafall....

Tidigare idag var Linn och Hanna här å fikade....jättekul å träffa båda 2........får bli lite oftare....... fick ett otroligt fint inbjudningskort av Linn med till hennes examen och självklart ska jag komma...... går juh inte missa gratis mat=)

Det ska iallafall bli jätteroligt att åka iväg lite, å jag å mannen får juh ett helt hotellrum för oss själva...... å vad det ska pussas Sofie....... haahahahaa........

Nähe en snabb dusch blir det nu....... 20över7 bär det av imånbitti!


Puss hejsålänge

LAATER

Monday to wednesday

Idag ska jag börja jobba på BBP..så hör ni en trevlig stämma i telefonluren så är det bäst för er att köpa Tele 2! är inte nervös eller så, men lite pirrigt känns det ju såklart=) Så jag ska jobba idag, imån å på Onsdag... å nästa vecka kör jag 4 kvällar! Allt för att få in lite pengar nu=)

Har precis vart ute å rastat Amber oxå, det blev en sväng runt m-sjön. Det var skönt, men jag e ju så himla förkyld så jag blev ännu svettigare än vad jag brukar=) Men hon var jätteduktig för en gångs skull.....mötte 4st hundar på vägen, å hon skällde inte på en enda..goodie dog. Så nu fick hon ett otroligt äckligt Grisöra som belöning=)

Nähe om jag ska vandra mot affären å köpa mej nåt goodie å äta....? börjar bli lite hungrig.....

fresten.....på Torsdag kommer nog Linn till staden=) då ska vi ta med oss Amber å lite fika (om vädret tillåter) och gå runt västersjön........ NICE.... saknar min kompis.. det var alldeles förlängesen vi sågs nu! =(


Puss hejsålänge

LAATER

sjuuuuk......

Känner jag mej idag.... ont i halsen å näsan rinner...... ucsh.  Är i Aneby med, Dicken jobbar i helgen... igår var vi hos martin å Fia å käkade super gooo kines mat......mums.. sen kollade vi på stugor på öland, å hittade nåra alternativ.....blir nog dit vecka 30. Kul. sen kollade vi på melodifestivalen..... guuud alltså det har ju spårat ur fullständigt.....! Nästa år ska jag inte kolla! säger jag nu, sen sitter jag nog där framför tv:n nästa år ändå=)

Som jag skrev i det förra inlägget så hoppades jag att ingen tog illa upp. tydligen så var det nån som gjorde det.... sorry, men det är bara vad jag tycker själv, alla har juh rätt till en egen åsikt. precis som DU. 

Ucsh allt är jobbigt med Amber oxå....... hon e helt underbar å snäll mot människor, men mot andra djur är hon fullständigt opålitlig...... så vi vet inte vad vi ska göra..... kanske att vi inte tar henne, å sparar till en valp istället...... men som sagt.... vi har ju 2-3 veckor till....men allt ska ju stämma å det gör det inte riktit, å det gör ooont i mitt hjärta....... fast det bara har gått en vecka älskar jag henne som hon vore min egen..... tror Dicken känner samma sak.....men som ja har sagt innan, Kissen går före.


Nähe om jag skulle ta å städa upp lite innan svärmor å svärfar kommer hem...... Orka...

Puss hejsålänge

LAATER

Varför ser vissa det som sista utvägen...

jag sitter å funderar, medans soppan puttrar på spisen, varför vissa väljer att inte leva mera.. .. mår man verkligen så dålig så att man inte ser någon annan utväg?jag tycker det är själviskt... förlåt om nån tar illa upp, men nån som har familj, barn, ett bra ordnat liv, kompisar som bryr sej....då   tänker man bara på sej själv.... 
Själv har jag aldrig ens tänkt tanken... jag har aldrig mått så dåligt, å sen vet ja att jag har den spärren...  det finns ju så mkt bra att leva för..... älsklingen, familjen, djuren.... ja tillå med att bara se solen gå upp en tidig sommarmorgon.... bara det lilla som gör en glad=)
Så till alla er som mår dåligt därute......ta tag i det..... det finns hjälp att få. Ibland önskar jag bara att alla var så smarta å tog emot hjälpen. För det är inte svagt å be om det, det är starkt.

Det är hemskt!

Dickens mamma hade försökt ringa till sin bror typ i en vecka, för deras pappa ligger på sjukhus... tillslut när han inte svarade ringde Ann, dickens syster till polisen å förklarade läget..... Dom hittade han i ett garage. Han hade hängt sej.... så nu har Dicken ingen morbror mer... dom hade väl inte nån kontakt så, men det käns ändå förjävligt... usch... blir så mkt för Pia nu oxå......stackarn... Så idag e Dick hemma från jobbet å är hos hans föräldrar......... Jag ville inte hänga med...tror det bara skulle kännas som jag var i vägen, och fast jag inte kännde han nåt skulle jag säkert lipa ihjäl mej när jag träffar hans mamma.....usch e så dålig på sånnt.... å dicken sa att jag inte behövde... men jag hälsade så gott iallafall....

Nu till nåt roligare... är sugen på kladdkaka så jag kan dööö, så det får nog bli en liten tur till affären!


Höres senare!


Puss hejsålänge

LAATER

Ja....vi får väl se hur det blir.....

Igår trodde jag Kissen skulle dö.... Allvarligt alltså!  Han låg typ 1 m från Amber, när Dicken nyser å hon får värsta frispelet å skäller som faaan å jagar Kissen.. som tur va fick Dicken  tag på henne precis innan hon han fram till han...phuuu..

Mitt ända krav när vi skaffade Amber var att Kissen skulle kunna vara sej själv hela tiden å kunna gå runt som han har gjort innan.... just nu känns det inte så, å det gör mej olycklig... men vi får väl se vad som händer...... idag har det gått bra hittils, men jag skulle juh inte lämna dom ensamma... så i fortsättningen får Amber vara i vårat sovrum när vi inte e hemma, å Kissen får ha resten av lägenheten för sej själv. Amber får juh ändå långa promenader varje dag utomhus å hon sover mäst eller tuggar på sitt tuggben=)

Promenad e det dags för nu ja! tänkte ta stadsparken...lite roligare att gå där än runt munksjön+ att det är lite backar å det är ju bra för förbränningen=)


Puss hejsålänge

LAATER


Det ordnar seeej...

150665-30  HEJ

Här e jag å Amber i stadsparken igår på en kvällspromenad.... hon e helt underbar å tycker om att gosa å sova i sängen.... däremot skäller hon nåt grymt på andra hundar, så då gäller det att hålla i... men det är ju sånt man kan träna bort...... bara man har ett fast grepp å ett bestämmt NEJ så går det bra...alltid bra att ha lite godis till hands oxå=)
 När det kommer till Kissen ( hon hade aldrig träffat en katt tidigare) så har det gått ganska bra=) Hon skällde rejält på Kissen å han blev döööö rädd, sen gick han  å burrade upp sej å morrade hela kvällen igår, men idag har dom sniffat på varann å tillochmed luggit mindre en en meter ifrån varann...... framsteg=)...... Amber bryr sej inte om han så mkt, Kissen däremot vill gärna ha koll på Voffsingen nästan hela tiden.,... Nu e Dicken i väg med Amber hos Hilding, så ja å Kissen får lite gose tid=)

Innan idag har vi vatt i Barnarp, så jag å mamma tog med oss Amber på en 1timmes promenad i skogen..... Å så har jag sett Angelicas lilla bäbis.=) sååå himla liten å sööt!



Puss hejsålänge

LAATER

weeiiiii....


Snart ska vi hämta VOvven.....våran fina Amber ska äntligen komma hem......WEEEIIIII


Jag fixade det.....=)

Jobbet alltså på BBP...börjar med en utbildningskväll på torsdag, sen sätter jag igång å jobbar! gött som faan...å jag e super glaaaad!

Å imån kommer Amber.....våran vovve...=) Har spärrat av nu med in till Kissens rum med en barngrind(!)...så hon inte kan gå in å äta upp lilla kissens mat...å så för att kissen ska kunna vara lite ifred oxå om han känner för det!

Snart kommer Dicken hem med......weiiiii.... så ska städa å raka mina ben jättelena tills han kommer hem=) hahaha...(ja e störd)  nähe...bäst å sätta igång!


Puss hejsålänge

LAATER

En pytteliten tår i ögat......

.... Av glädje........ Angelica, min äldsta barndomsvänn har äntligen fått en Son!! Fick precis reda på det av Ida.... å så såg ja en liten bild med.. GRATTIS.....kommer bli den bästa mamman=) Måste ringa å gratulera, men tror jag väntar nåra dagar tills allt har lugnat ner sej..... Å vad glad jag blir!!

Annars känner jag mej lite omotiverad idag, känner inte för å göra nånting...... usch tråkit.... Men imån ska jag ju på Intervjuv på BBP... hoppas inerligt att jag får det!

Å imån kommer Dicken hem.....eller imån natt..... längtar. saknar han mer än jag trodde=)

Igår var Syrran här å vi lamade oss som alltid..... Roligaste var när vi skulle sova å härmade våra kusiner från ryd..dom har värsta smålänskan jag har hört....... Haha....

Näheee...kanske ska gå å städa lite nu..........

Puss hejsålänge

LAATER

Välkommen hem underbara Amber....

HEJ

Kan ni gissa vem som är världens lyckligaste? MOi..... för på lördag kommer vovven=) Amber, som vi var å kollade på i söndags var så fin å vacker å underbar, så vi inte bara kunde låta bli! Så på lördag ska vi hämta hem henne... hoppas bara att allt kommer funka med Kissen å så.... men det ska nog gå bra..=) Vi har dock en prövotid på 3-4 veckor så om allt går åt helvete får vi ju helt inte enkelt lämna tillbaka henne....=(...... men det ska nog gå...=)

Igår var vi hos Ida å Adam i mullsjö å grillade lite, då bestämmdes det oxå lite halvt att vi ska fira midsommar tillsammans i Falkenberg.. Trevligt hade vi!

Idag tidigt på morgonen stack dicken till paris med klassen... ända till fredag ska han vara borta å jag får sängen helt för mej själv=) ...fast lite tomt blir det nog oxå=(

Nähe...måste fixa till mej lite nu, ska först till Ida, hon ska fixa mina naglar lite...å sen ska ja äta middag i barnarp!

Puss hejsålänge

LAATER

RSS 2.0