En dag i Aneby.....

..... ser ut ungefär så här......

. vaknar vid halv 11.
. Äter en Risifrutti manna.
. Kollar på Leende guldbruna ögon, bara att det är bara första avsnittet som funkar. FAN.
. Spelar kungen.
. Pratar lite över msn med Ida A.
. Somnar
. Dicken ringer.
. Sminkar mej
. Borstar tänderna.
. skriver blogg. kl. 13.52


GUD VAD KUL MAN KAN HA DET=)

Men snart kommer mannen å då ska vi åka hem, men först ska vi kolla på en vovve. Jiiipie.  Hoppas den e fin å bra å underbar.

Puss hejsålänge

LAATER


The pursuit of happyness

HEJ

NU är jag glad=) Igår sökte jag ett jobb på bbp (business bye phone) å i dag rinde en kille därifrån å undrade om jag fortfarande var intresserad....JA SÅKLART sa jag då..så nästa fredag kl. 14 ska jag dit på en liten halv intervjuv å så ska han visa runt mej å så ska jag få träffa "kvälls coachen", för jag ska la typ börja med att extra jobba nu på kvällarna å sen i sommar.! Hoppas att jag får det å att han tycker ja e duktig=) Det skulle vara perfekt eftersom kontoren liggger i Scienspark, typ 200m i från mitt hem! Det känns kanske som det börjar låssna lite för mej nu och kanske att lyckan vänder=)

Nu väntar jag på Dicken, för vi ska till A6 å shoppa lite=) Pengar idag ju=)


Puss hejsålänge

LAATER

Miss independent

HEJ

Igår hade jag min härliga födelsedag! Av dicken fick jag ett fint halsband å en blöt puss=) Å av dickens föräldrar fick jag presentkort på Gina Tricot.....jiippie=) Det var ja å handlade upp igår=) Å av mamma å pappa fick jag min nya frisyr (!) å skor... å av syrran ett rosa skärp å av brodern pengar å av måmå en tröja.. . väldigt bra presenter tycker jag! Plus att jag fick 2 jättefina blomster arrangemang av Dickens syrra å sen av mamma å måmå.....

Det var trevligt med alla sms som damp ner å nåra ringningar......antar att det var från dom vänner som man betyder nånting för.....=) looove.

Sen på kvällen kom Hilding å Sofie.....vi åt mat från Pallas Atena å kolllade på film....Music and Lyrics... den var la sådääär. Men det var trevligt å tjata lite iallafall.=)


Idag var vi uttråkade å hade inga pengar att göra nånting för, så vi åkte hem till Martin å Fia i aneby å käkade negerbollar. MUMS. lekte lite med Moa med......så gullig e hon ju=) Men hon är värsta Miss Independent=)

Nu ska jag steka pannkakor tills mannen kommer hem från sqausen han e å spelar. Å jag ska nog ha lite grädde till tror jag........hihi. onyttigt men åå så gott=)

Fresten, nästa helg ska vi kolla på en hund......=) 2årig schäfer tik på foder..... Det e dickens elevsmamma som ska opereras, å dom har 5 hundar så dom behöver nån som kan ta hand om en...... Hmm.. vi får väl se vad som händer.......=)

Puss hejsålänge

LAATER


23 years old.........tomorrow

HEJ

Imån fyller jag år! 23år ska firas med pompa å ståt med hallontårta=)......

 å en å en annan present med hoppas jag såklart! Hmmm fast Dicken är såklart väldigt hemlighetsfull som vanligt så jag kan inte lista ut vad han har införskaffat till mej....säkert nåt fint iallafall=)
Så klockan 3 imån eftermiddag kommer mor, far, syster å bror å måmå på kalas..... senare mot kvällen kommer Martin å Fia å Moa in, då ska vi prata om sommaren... ...... det närmar sej=)

Ikväll ska vi till relaxen med dickens föräldrar å syster med mann.... nice å bada lite.....sen ska vi dra till annagretas å käka lite tapas...........MUMS. Ska bli trevligt......

PÅ måndag ska jag till Kålgårdens äldreboende å snacka med chefen där, eftersom den lama kvinnan på det andra stället sket i mej........ hmm...hoppas det kan bli nånting i allafall......


Puss hejsålänge

LAATER

Varför ska alltid allting gå åt helvete för mej?

HEJ

Jag blir så himla trött. Nu ringde Johanna från mitt sommarjobb å sa att det hade luggit en lapp på hennes skrivbord i 3 veckor som hon inte hade sett....det var en annan tjej som hade jobbat natt 3år där. å såklart ville hon jobba "mina" veckor.......å så klart fick hon det, fast hon hade lovat mej så sent som igår...... så  bara skiter Johanna i mej.......aaaaaaaaaaa..... fuck. Blir så jävla trött.......funderar på om jag bara ska gå å gräva ner mej nån stans....eller henne rättare sagt. FY FAN. Å så säger kärringen......det är bara mitten av april, du hinner hitta ett nytt sommarjobb...... eller hur. + att jag redan har tackat nej till ett boende på kålgården.... visste det.... alltid ska allt gå åt helvete.

Puss hejsålänge

LAATER

Night at the ålderdomshem

HEJ

I måndags natt jobbade jag natt för första gången. Det var segt å långtråkit & vi hade typ inget å göra på hela natten, likaså var det inatt.... men det var faktiskt helt okej....=) å så får jag ju lööön,  å det känns jävligt gött!

bla bla bla


nu väntar jag på att dicken ska vakna så vi kan åka till affären å fylla vårat väääldigt tomma kylskåp lite.....

I påsk har det inte hänt så mkt annars..... vi har vatt på påskmiddag hos min moster i norrahammar, ätit ännumer påskmat i aneby på påskdan...... På påskafton skulle vi gått på inflyttningsfest hos dickens jobbarkompis, såklart blev dicken sjuk så jag gick bort till Anna i stället å festade där.....sen åkte vi till Harrys.....hade tråkit så jag drog hem redan vid 12tiden....


NÄHE nu ska ja gå å hoppa på Dicken så han vaknar............!!!

Puss hejsålänge

LAATER

RSS 2.0